Vinete la cuptor cu usturoi

de katty in Mancaruri de legume, 30 Oct 2014 | 3564 vizualizari

 

De la o vreme am inlocuit mare parte din mesele de carne cu legume .Si asta doar pentru ca imi plac foarte mult .

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete subtiri si lungi
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • maghiran uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor cu usturoi:

Spalam vinetele si le taiem felii de aproximativ 7-8 mm. Le presaram cu putina sare si le lasam la scurs 15 minute. Le tamponam cu servetel absorbant si le punem intr-o tava pe hartie de copt intr-un singur strat. Presaram piper macinat si maghiran dupa gust, stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor. Cu 5 minute inainte de a fi gata aruncam in tava usturoiul taiat felii

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane la cuptor – fara gluten