Vinete Limba soacrei

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 10203 vizualizari

 

nu am cuvinte sant fantastic de bune,mananci si nu te mai saturi de ele

 

INGREDIENTE

  • vinete 5-6
  • pasta de tomate 1 borcan
  • usturoi 3-4 dinti
  • otet
  • sare
  • ulei
  • ardei rosu 1 bucata
  • ceapa 1 buc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Limba soacrei:

Vinetele se curata de coaja si se taie pe lungime in 4-6 dapinde cat de mari sant vinetele,apoi se sareaza putin dupa care se prajsesc in ulei sa intorc de cate-va ori de pe o parte pe alta nu mult tare sa nu se arda


Se caleste in putin ulei ceapa, ardei tocat sau taiat pestisori,pasta de tomate ,usturoiul pisat ,sare si putin apa (se calesc putin sa se inmoaie bine ardeiul)apoi se ia de pe foc si se pune pun cati-va stropi de otet(3-4 picaturi)cat sai schimbe putin gustul,asta daca va place mai acrisor putin


Vinetele prajite se scot cu o spatula din ulei si se trec printr-o compozitie facuta din putin otet cu apa si cu sare,numai cat le treceti prin acesta solutie o data apoi se pun pe un platou si se pune sosul de ardei si tomate pe ele


Se servesc ca si garnitura sau ca si muratura


SANT GROZAV DE BUNE INCERCATILE CU INCREDERE

 

TIPS-URI

1

Prima data cand am mancat am intrebat ce sant? am vazut ca vinete dar..........si mi sa spun LIMBA SOACREI.................la care am ras si am zis DE CE? la care mi sa raspuns pentru ca limba soacrei e lunga si acra(amara) asta asa ca o gluma

2

"si moi vom fi soacre,hai sa nu fim rele ca nu sant chiar asa rele toate  soacrele"

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete Limba soacrei 23213
retete culinare - Vinete Limba soacrei 23214
retete culinare - Vinete Limba soacrei 23215

COMENTARII (14)

mariac 1

27.03.2010, 01:19

interesant,sant soacra dar nu sant acra,am glumit,bune cred

nadina73 1

27.03.2010, 11:54

multumesc fetelor mult,incercatile cu incredere sant grozave

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 08:00

aici ai avut dreptate,imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!