Vinete pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete lunguiete
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele le-am spalat, apoi le-am taiat rondele. Le-am presart cu sare si le-am lasat cateva minute sa-si lase apa. Le-am sters cu un servet de hartie, apoi le-am dat prin faina, ou batut (in care am pus piper), iar faina, si le-am pus intr-o tigaie cu ulei incins. Le-am lasat sa se prajeasc pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie in care am pus servete de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.

O bunatate au fost!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Geanina87 1

09.12.2012, 23:13

imi plac foarte mult

mirela0911 1

10.12.2012, 03:38

Sim0na 1

10.12.2012, 12:35

Nici eu nu ma omor dupa vinete decat in salata, iar pane este prima oara cand fac. De la mama am aflat cat sunt de bune
Multumesc tuturor ptr aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane