Vinete pane

de babi5 in Mancaruri de legume, 25 Iul 2013 | 1990 vizualizari

 

Am avut 2 vinete din recolta proprie, aici se iau cind sunt destul de fragede, cica sa nu aiba seminte. Ei, salata nu fac, asa ca le-am facut pane...carne vegetariana. Bune,bune...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mititele
  • 1 ou
  • 5 linguri faina
  • sare ,piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Am curatat vinetele de coaja, le-am taiat pe lung si le-am sarat. Le-am lasat 15 minute, apoi le-am stors apa lasata si le-am sters cu prosop de hirtie absorbant de bucatarie. Am pus 3 linguri de faina pe o farfurie, le-am tavalit prin faina, apoi le-am trecut prin oul batut cu lapte si faina si le-am pus intr-o tigaie in uleiul incins bine. Le-am intors pe ambele parti pina s-au prajit bine, apoi le-am scos pe o farfurie cu prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei. Si gata "carnita"  vegetala. Buna de pus linga un cartof natur, piure sau orez.

 

TIPS-URI

1

Se serveste ca atare cu o salata de rosii linga

2

Sau putem asorta cu : piure de carofi ,cartofi natur,orez ..

RETETA IN IMAGINI

Vinete pane-0
Vinete pane-1
Vinete pane-2
Vinete pane-3
Vinete pane-4
Vinete pane-5
Vinete pane-6

COMENTARII (20)

babi5 1

26.07.2013, 12:00

Loredana te pupa Babi ai intrebat pe unde sunt. Torino

Bucataras Monica 1

26.07.2013, 12:17

sunt preferatele mele

babi5 1

26.07.2013, 15:09

Ma bucur ,multumesc de apreciere Monica 1997 pua Babi cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04