Vinete pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 10671 vizualizari

COMENTARII (17)

silvi0ara 1

20.04.2010, 22:29

nadina73 1

20.04.2010, 22:42

multumesc silvioara mult

danis 1

20.04.2010, 22:43

foarte bune simo,nota 10

nadina73 1

21.04.2010, 00:02

iarasi tu?mai da cum pun ceva si tu hopa

nadina73 1

21.04.2010, 00:02

am glumit danuta pe pup,

marcela1979 1

21.04.2010, 10:22

vinetele nu le lasi sa se scurga de amareala dupa ce le dai cu sare?

nadina73 1

21.04.2010, 13:04

carla sincer nu ,dar nu sant amare,cred ca depinde si de soi nu?

vero_closca 1

21.04.2010, 13:37

delicioase!

susu 1

21.04.2010, 14:29

Nadina si eu am facut vinete pane si mi-au placut la nebunie, mai ales ca a mers si o bere rece. Eu le-am umplut cu branza sarata si marar.

mariac 1

21.04.2010, 17:21

e ff gustos cred

Sylvia 1

21.04.2010, 17:27

Excelent arat nu am mai mancat de o vesnicie !!!

nadina73 1

21.04.2010, 22:51

asa e vero dar sa sti ca mie mi se par mult mai gustoase vinetele cele de culoare mov inhis visiniu cu alb ceva de genul acesta ,sant mult mai albe si mai bune la gust ,dar acuma nu am gasit

nadina73 1

21.04.2010, 22:52

susu cum le-ai umplut intregi sau pe felie cum ai pus e foarte buna idea ta

nadina73 1

21.04.2010, 22:52

asa e buni

nadina73 1

21.04.2010, 22:53

sylvia incearcale sant

mariac 1

22.04.2010, 20:53

nadina73 1

04.05.2010, 10:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulade de dovlecei si vinete la cuptor