Vinete pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2016 | 751 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.


"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vanata se spala, se sterge si se taie felii de 1 cm latime.

Se presara cu sare si se lasa 20-30 minute pe un tocator.

Se spala de sare, se usuca cu prosop si se pune pe un tocator.

Se presara cu piper.

Ouale se bat bine cu laptele si sare.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Se trec feliile de vanata prin faina, ou batut, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Vanata se poate curata de coaja daca nu va place.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete pane 457161
retete culinare - Vinete pane 457162
retete culinare - Vinete pane 457163
retete culinare - Vinete pane 457164
retete culinare - Vinete pane 457165
retete culinare - Vinete pane 457166
retete culinare - Vinete pane 457167
retete culinare - Vinete pane 457168
retete culinare - Vinete pane 457169
retete culinare - Vinete pane 457170
retete culinare - Vinete pane 457171
retete culinare - Vinete pane 457172
retete culinare - Vinete pane 457173
retete culinare - Vinete pane 457174

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

23.09.2016, 12:27

mihaelar63 1

28.09.2016, 23:41

Pe placul meu

MotanLaOale 1

29.09.2016, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D