Vinete pane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2016 | 633 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de snitelele din carne, pregatiti vinete pane! :P Sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Spalam vinetele si le taiem felii. Le presaram cu sare si le lasam deoparte minim 40 de minute, pana incep sa lase zeama, apoi le scurgem si le stergem cu prosoape de hartie.

Eu le-am pus intr-o sita si le-am lasat sa se scurga de zeama. 

Intr-un bol batem ouale cu sare si piper, iar in alt bol punem faina. 

Trecem feliile de vinete prin faina si prin ou, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. 

Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.

Calde sau reci, sunt tare bune!

Noi le-am servit cu un sos de iaurt grecesc cu usturoi...mmmm, o bunatate! 

Pofta buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete pane 459506
retete culinare - Vinete pane 459507
retete culinare - Vinete pane 459508
retete culinare - Vinete pane 459509
retete culinare - Vinete pane 459510
retete culinare - Vinete pane 459511
retete culinare - Vinete pane 459512
retete culinare - Vinete pane 459513
retete culinare - Vinete pane 459514

COMENTARII (13)

mirela0911 1

15.10.2016, 06:50

Trebuie sa incerc si eu!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:05

Criss 1

17.10.2016, 14:35

Foarte bune! Tare mult imi plac.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25