Vinete pane

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 3065 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete
  • 2 oua
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
  • Zeama de la ½ lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza, dupa gust, iar apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Eu le-am lasat cam 45 de min.

Dupa aceea rondelele le dam prin faina, ou batut cu sare si apoi pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins si se scot la scurs pe servetele.

Eu le-am servit cu peste si lamaie multa.

Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete pane 44957
retete culinare - Vinete pane 44958
retete culinare - Vinete pane 44959
retete culinare - Vinete pane 44960

COMENTARII (11)

ionela2682 1

16.08.2010, 20:27

rivka 1

20.08.2010, 21:14

si mie imi plac fff mult!

ionix 1

20.08.2010, 21:16

mie vinetele-mi plac mult salata sau cu peste... ah si zacusca

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55