Vinete Parmigiana

de Irina in Mancaruri de legume, 27 Dec 2012 | 6292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 500 ml sos de rosii
  • 200 g parmezan
  • 20 frunze busuioc
  • 60 ml ulei de masline extravirgin
  • 150 g faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Parmigiana:

Curatati si taiati vinetele in fasii subtiri. Sarati-le (pentru a neutraliza gustul amar) si lasati-le un timp, apoi clatiti-le cu apa rece si uscati-le cu servetele din hartie. Pudrati-le cu faina.

Acoperiti vasul de frigere de 2 l pana ce indicatorul Termocontrolului ajunge in zona verde. Ungeti cu putin ulei vasul si frigeti vinetele, fara capac, pana se auresc pe ambele parti.

Asezati vinetele fripte, sosul de rosii, parmezanul si frunzele de busuioc in lasagniera.

La final, presarati parmezan ras deasupra si introduceti la cuptor pana devine auriu.

Se serveste cald sau rece, ca aperitiv sau ca garnitura.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Parmigiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varză călită în vas Zepter