Vinete umplute

de Miha in Pui, 2 Iun 2009 | 4910 vizualizari

 

Pornind de la ideea Oanei,am facut si eu aceasta mancarica...Super!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • verdeata
  • 1 rosie
  • boabe de porumb
  • cateva buchetele de brocolli
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vanata o taiem in 2,pe lungime. Scobim miezul si presaram cu sare. Lasam cateva minute,apoi clatim vanata de zeama lasata.

Intre timp pregatim umplutura. Tocam pieptul de pui,impreuna cu oul,ceapa,rosia  si verdeata.

Repartizam aceasta umplutura in cele 2 jumatati de vanata.Acoperim cu boabe de porumb,din loc in loc punem cateva buchetele de brocolli.Presaram cascaval din belsug si punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.Adaugam un pahar de apa si usturoiul taiam bucati.

Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Foarte bun si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

02.06.2009, 13:52

Interesanta varianta asta ... si cu porumb ... yammy

Oana 1

02.06.2009, 15:17

Super, MIha! cu cat mai multe legume, cu atat mai buna!! ai facut si sos cu iaurt si usturoi?

Miha 1

02.06.2009, 17:18

N-am mai facut nici un sos.Am mancat-o cu paine calda (abia scoasa din masina )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai in cuib de cartofi