Vinete umplute

de simona72 in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2014 | 3232 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas umplutura din carne de la pizza turceasca, a doua zi am facut aceste vinete umplute...sunt delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • pt umplutura din carne aveti reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pizza-turceasca-63441.html
  • 2 vinete
  • 100 gr mozzarella
  • 2 rosii
  • 1 praf de sare si piper
  • frunzulite de menta pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, se taie in doua pe lungime, dar se pastreaza codita. Cu ajutorul unei lingurite se scobeste si se scoate din miez, in asa fel sa va ramana si din vanata, dar si loc pentru a putea fi umplute. Dupa ce le-am terminat de scobit pe toate, le-am umplut cu compozitia de carne. Deasupra am presarat mozzarella rasa si cate doua felii de rosie. Am condimentat cu sare si piper, am pus vinetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 20-30 minute pana s-au rumenit deasupra. Se servesc calde cu iaurt gras grecesc. Sa va fie de bine!!

 

RETETA IN IMAGINI

Vinete umplute-0
Vinete umplute-1
Vinete umplute-2
Vinete umplute-3
Vinete umplute-4
Vinete umplute-5
Vinete umplute-6
Vinete umplute-7

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

14.07.2014, 11:01

In sfarsit am citit si reteta. Nu degeaba ma uitam la poza aia postata mai devreme!!Un deliciu!

Bya Ralu 1

28.07.2014, 00:39

mihaelar63 1

11.11.2015, 00:31

Ce-mi mai plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04