Vinete umplute cu carne

de ianculubita in Vita, 6 Aug 2013 | 3409 vizualizari

 

Cred ca a-ti facut si voi asa ceva si stiti cat este de buna!! seamana cu o musaca in miniatura!!

 

INGREDIENTE

  • 2vinete
  • 200g carne tocata de vita sau orice alta carne
  • 1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 1pahar mic cu vin alb
  • 100ml ulei
  • suc de rosii
  • 2-3linguri parmezan
  • 1rosie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne:

Vinetele spalate,taiate in doua pe lung,scoatem miezul,pudram vinetele cu sare si le tinem cu scobitura in jos;in tigaia cu ulei,calim ceapa tocata marunt cu usturoiul de asemenea,adaugam carnea si miezul de la vinete taiat marunt,lasam la foc mic sa se caleasca 4-5min;adaugam vinul si lasam sa fiarba cu capac;dupa ce a scazut,condimentam,umplem vinetele,le punem in vas,deasupra sosul de rosii,acoperim cu folie de aluminiu daca nu are vasul capac si lasam la cuptor 20min;scoatem tava dupa acest timp,adaugam deasupra parmezanul,rosia curatata de coaja,taiata in felii mai mari si mai lasam la cuptor 10min.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu carne de vitel