Vinete umplute cu carne de pui

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 2390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 350g carne tocata de pui (piept)
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3-4 rosii potrivite
  • 100 ml suc de rosii sau apa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei de masline de preferat
  • 100g cascaval afumat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne de pui:

  1. Spalam vinetele si le taiem in doua pe lung.
  2. Le asezam in tava cu partea taiata in sus, le stropim cu putin ulei si sare si le dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 250grade Celsius.
  3. Intre timp, taiem ceapa si ardeiul foarte marunt, morcovul il dam pe razatoare mica si le calim pe toate intr-o tigaie cu cel mult o lingura de ulei.
  4. Adaugam carnea si o lasam pe foc pana isi schimba culoarea.
  5. Scoate vinetele din cuptor si le scobim cu ajutorul unei linguri.
  6. Miezul de la o vanata l-am tocat foarte marunt si l-am adaugat peste carne.
  7. Condimentam cu sare si piper si adaugam rosiile taiate cubulete plus 100ml apa sau suc de rosii.
  8. Lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 35 de minute.
  9. Adaugam patrunjelul si amestecam bine.
  10. Cu ajutorul unei linguri umplem vinetele si le bagam in cuptor pentru20-25 de minute la 200 de grade sau pana intra foarte usor furculita in vanata.
  11. Dupa acest interval scoatem tava si radem cascaval afumat pe suprafata vinetelor, dupa care il mai dam la cuptor pentru 10 minute.
  12. Se servesc calde!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:55

Rocsi 1

26.10.2015, 20:11

mirela0911 1

27.10.2015, 12:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci