Vinete umplute la cuptor

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 5402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei rosu gras tip capia
  • sare,piper
  • 1 ardei iute
  • 150gr.carnati de casa
  • 200gr.muschi afumat
  • 150 gr.cascaval ras
  • 1/2 legatura de marar
  • 3-4 linguri de ulei 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute la cuptor:

Vinetele se vor spala si se vor taia in doua pe lungimea lor si se va scoate miezul din mijloc lasand cca 1 centimetru grosime de miez.Se pune intr-o cratita apa la fiert cu sare si vor clocoti aproximativ 1-2 minute pe rand toate jumatatile de vinete.Intre timp miezul de la vinete,ceapa muschiul.carnatul,ardeiul iute si cel gras se vor cali in cele 3 linguri de ulei se sareaza se pipereaza si cand sunt gata se da la rece putin.Intr-o tava de cuptor se aseaza pe hartie de copt jumatatile de vinete si se vor umple si se pune pe deasupra fiecareia marar tocat marunt si cascavalul ras.Se vor da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la 180 de grade cand s-au rumenit sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza