Virgin Piña Colada Cocktail

de simonacallas in Cocktail, 23 Mai 2014 | 1762 vizualizari

 

Cocktail-urile fără alcool sunt numite, în jargonul bartenderilor, „virgine”. Şi pentru aproape orice cocktail alcoolic, există şi o variantă non-alcoolică. Piña Colada conţine, în mod obişnuit, rom, smântână de cocos. frişcă şi suc de ananas. Virgin Piña Colada – varianta „kid-friendly” – conţine aceleaşi ingrediente, mai puţin rom.

 

INGREDIENTE

  • 50 ml smântână de cocos (eu am avut un lapte de cocos foarte concentrat)
  • 50 ml frişcă lichidă îndulcită (am folosit Hulalá)
  • 100 ml suc de ananas (am avut Santal nectar)
  • 4-5 cuburi de gheaţă
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Virgin Piña Colada Cocktail:

Se pune gheaţa în pahar. Smântâna de cocos, frişca şi sucul de ananas se pun într-un shaker (sau într-un borcan cu capac) şi se agită bine câteva secunde. Se toarnă în pahar şi se garniseşte cu felii de ananas, cireşe maraschino, umbreluţe etc.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Virgin Piña Colada Cocktail 321359
retete culinare - Virgin Piña Colada Cocktail 321362
retete culinare - Virgin Piña Colada Cocktail 321364
retete culinare - Virgin Piña Colada Cocktail 321380

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

27.05.2014, 15:44

simonacallas 1

27.05.2014, 17:46

Va multumesc mult

babi5 1

20.12.2014, 08:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21