Cum se prepara visinata

de babi5 in Cocktail, 18 Iun 2013 | 10753 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Este deja traditie ca in fiecare an sa fac visinita ,caisata ,capsunata dar cum totul este costisitor pe vremurile de acum ma-m rezumat doar la visinata ..

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de visine
  • 3 kg de zahar
  • 4 kg, alcool rafinat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Am luat doua bidoane de apa plata de 5 l ,le-am clatit  bine  si am introdus jumate din cantitatea de visine desimburite  si jumatate  cu simburi 

Am pus  zaharul peste  ele si le lasam la  macerat 5-7zile .

Cind culoarea  se intesifica bine si visinile  sunt macerate  punem alcoolul,apoi  dupa 2-3 zile fermetatia este oprita si visinata este  gata ..

TIPS-URI

1

Eu am spart si citiva simburi ii dau visinatei o aroma aparte ..

2

revin cu imagini produs finit ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

babi5 1

19.06.2013, 10:30

multumesc ursulina pupici de la Babi

Rocsi 1

19.06.2013, 14:54

Buna buna. Speram si noi sa facem anul acesta!

babi5 1

19.06.2013, 15:42

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere