Visine in zahar, pentru prajituri

de Patricia Iordache in Sirop / Compot, 20 Iul 2013 | 12765 vizualizari

COMENTARII (25)

nilgun 1

20.07.2013, 14:26

super

Bya Ralu 1

20.07.2013, 14:27

buna idee

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 14:30

Nilgun, Bya, sa incercati ca sunt super!

Bya Ralu 1

20.07.2013, 14:37

Corinuta 1

20.07.2013, 14:38

bune si astea!

Panacris 1

20.07.2013, 14:44

Bune, bune

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 14:45

Si inca ce bune...atat de bune ca m-am apucat sa le mananc asa goale cu lingurita.

babi5 1

20.07.2013, 14:47

BunesiBabiapus

ianculubita 1

20.07.2013, 14:48

Minunat, de ce nu ai venit mai devreme cu reteta ca eu deja le-am pus la congelator iar pe la noi nu mai sunt visine

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 14:49

Bravo Babi!!

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 14:52

Lubita, crede-ma ca de la o vreme parca nu mai apuc sa fac nimic...De cateva zile tot postez si postez si nu mai termin. Ratacisem pozele si abia acum le-am gasit... Dar, lasa ca la anu' incerci.

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 15:11

Minunate!

Panacris 1

20.07.2013, 15:36

P.S. eu adaug și puțin rom, ptr aromă și conservare

Ela68 1

20.07.2013, 16:13

la favorite ! pacat ca a trecut sezonul !

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 16:29

Elena...

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 16:30

Cris, la cantitatile mentionate de mine cam cat rom pui? Ca sa stiu la anu'cum sa fac. Merci!

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 16:31

Ela...asa e, a trecut sezonul, dar ce sa fac daca am ratacit pozele si le-am gasit abia azi...

Rocsi 1

20.07.2013, 16:35

Sunt tare bune la iarna pentru dulciuri. Eu pun si aspirina pisata deasupra ca nu prea am siguranta ca tin

MotanLaOale 1

20.07.2013, 16:36

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 16:49

Rocsi, eu asa am gasit reteta, doar cu zahar. Avand in vedere ca le patrez la frigider cred ca vor tine. Poate la anu' incerc sa pun si eu aspirina pisata asa cum spui tu.

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 16:49

Motanel...

Merisor 1

20.07.2013, 18:39

La iarna te vizitez

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 19:06

Te-astept!

diaconta 1

20.07.2013, 22:10

Asa le pun si eu si sunt un deliciu.Le iubesc de-a dreptul

COSTEO 1

20.07.2013, 22:42

Si eu pun,imi plac la nebunie,am de anul trecut,fara aspirina.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Visine in sirop (pt prajituri)