Vita in sos de rosii

de Luckycake in Vita, 17 Apr 2014 | 1168 vizualizari

 

Carnea este frageda, aromata, o idee minunata pentru cina :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpa sau muschi vita
  • 1 cutie rosii maruntite
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 catel usturoi ras
  • 4 linguri ulei masline
  • oregano
  • 150 gr faina
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita in sos de rosii:

Taiem carnea felii groase de 1 cm si o batem bine cu batatorul de carne apoi o dam prin faina, o scuturam de excesul de faina, si o punem la prajit in tigaie cam 2-3 minute pe fiecare parte.Repetam procesul pana sunt toate feliile gata .Le condimentam cu sare si piper. Usturoiul il razuim , il amestecam cu oregano si ghimbirul ras, apoi adaugam rosiile maruntite si apa, condimentam cu un pic de sare si piper . Intr-o tava pentru cuptor     25cm *35 cm  punem carnea apoi peste  turnam amestecul de rosii, stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor la 200 grade timp de 20 minute( daca e nevoie si scade prea tare sosul, mai adaugam cateva linguri de apa).

Servim cu garnitura de orez sau cous cous.Pofta buna!

 

COMENTARII (8)

Luckycake 1

17.04.2014, 15:39

va multumesc

Satisfyyourcravings 1

17.04.2014, 17:42

Ce bunatate!

dantes 1

18.04.2014, 07:11

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29