Vita la gratar cu piure si mozzarella

de jolygina in Vita, 17 Mar 2015 | 661 vizualizari

 

o idee buna pentru un pranz delicios si sanatos

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de vita 4 bucati ca pentru snitel
  • cartofi 300
  • lapte 150ml
  • un cubulet de unt
  • mozzarella ,bulgari mari
  • frunze de busuioc
  • piper
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita la gratar cu piure si mozzarella:

Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat.

Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul prima data si amestecam dupa care adaugam laptele.

Carnea o preparam astfel pentru a iesi mai frageda: Incingem tigaia dupa care punem un varf de unt pentru a unge putin, dupa care asezam bucatile de care pregatite si le lasam 1 minut si apoi pe fiecare in parte asezam cate un varf de cutit de unt, le mai lasam un minut si o intoarcem pe partea cealalta le mai lasam inca alte 2 minute si le scoatem. Daca stau mai mult se intaresc

Asezam pe farfurie piureul il condimentam dupa placul fiecarei persoane, adaugam o bucata de carne apoi bucata de mozzarella o taiem in doua si asezam in ea o frunza de busuioc .

Pentru a garanta gustul bucatii de vita, trebuie taiata mai gros cam cat este grosimea unui deget .

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Vita la gratar cu piure si mozzarella-0
Vita la gratar cu piure si mozzarella-1
Vita la gratar cu piure si mozzarella-2

COMENTARII (12)

Rocsi

Rocsi 1

17.03.2015, 21:39

Fain!

jolygina

jolygina 1

18.03.2015, 00:56

mihaelar63

mihaelar63 1

10.04.2015, 05:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!