Vita la gratar cu piure si mozzarella

de jolygina in Vita, 17 Mar 2015 | 3439 vizualizari

 

o idee buna pentru un pranz delicios si sanatos

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de vita 4 bucati ca pentru snitel
  • cartofi 300
  • lapte 150ml
  • un cubulet de unt
  • mozzarella ,bulgari mari
  • frunze de busuioc
  • piper
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita la gratar cu piure si mozzarella:

Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat.

Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul prima data si amestecam dupa care adaugam laptele.

Carnea o preparam astfel pentru a iesi mai frageda: Incingem tigaia dupa care punem un varf de unt pentru a unge putin, dupa care asezam bucatile de care pregatite si le lasam 1 minut si apoi pe fiecare in parte asezam cate un varf de cutit de unt, le mai lasam un minut si o intoarcem pe partea cealalta le mai lasam inca alte 2 minute si le scoatem. Daca stau mai mult se intaresc

Asezam pe farfurie piureul il condimentam dupa placul fiecarei persoane, adaugam o bucata de carne apoi bucata de mozzarella o taiem in doua si asezam in ea o frunza de busuioc .

Pentru a garanta gustul bucatii de vita, trebuie taiata mai gros cam cat este grosimea unui deget .

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita la gratar cu piure si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.03.2015, 21:39

Fain!

jolygina 1

18.03.2015, 00:56

mihaelar63 1

10.04.2015, 05:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de vita la tava