Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi

de papabundetot in Vita, 14 Iun 2013 | 1435 vizualizari

 

Cand te loveste imaginatia….te loveste si gata! Asa m-a lovit si pe mine cu acest preparat…dar nu ma pot plange caci a iesit delicios si carnita moale de ti se topea in gura. Initial cand am luat carnita,sincer nu prea stiam ce voi face cu ea,stiam doar ca am in frigider niste cartofi noi gata spalati si curatati ,carora trebuia sa le adaug ceva care sa se potriveasca si impreuna sa faca un preparat delicios care sa ne incante simturile si papilele

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel
  • 100 ml lapte
  • sos soia,
  • curry
  • o jumatate fenel
  • usturoi 2 catei
  • putin unt si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi:

Carnea de vitel am vrut sa o fragezesc asa ca am pus-o in lapte cu curry,putin sos soia si am lasat-o asa cam o jumatate de ora. Dupa acest timp am taiat bucata felii si le-am prajit pe gratar cat sa prinda o culoare frumoasa apoi le-am pus intr-o cratita de tuci ( Cred ca asa ii spune) si le-am bagat la cuptor impreuna cu putin usturoi si o jumatate de fennel taiat cubulete. Am adaugat si laptele cu condimente in care a stat carnea la fragezit si am lasat totul la cuptor cam o jumatate de ora.

Cartofii noi i-am curatat,spalat si prajit normal in ulei.

Pentru vitel am mai facut un sos:

  • o lingurita unt de arahide
  • o jumatate avocado
  • o lingurita mustar dijon

Aceste 3 ingrediente le-am bagat la blender si le-am amestecat pana cand au devenit o pasta omogena,am mai adaugat putina apa pentru ca mi se parea cam gros si apoi l-am servit alaturi de vitelul in lapte la cuptor cu cartofi noi prajiti. O minunatie 

Pofta mare!

 

COMENTARII (4)

Rocsi

Rocsi 1

14.06.2013, 20:41

Bunatate!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:17

papabundetot

papabundetot 1

15.06.2013, 19:01

Sper sa fie mai bine acum

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!