Vitel in sos tomat

de Sidy in Vita, 13 Aug 2011 | 4488 vizualizari

 

O idee excelenta pentru masa de pranz, vitel in sos tomat

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne macra vitel
  • 1 cana vin alb
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline
  • 200 g rosii la cutie ( cu sos cu tot)
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in sos tomat:

Preparare vitel in sos tomat:

Carnea se taie felii subtiri de 5 mm si se bate ca la snitel, apoi se tavaleste prin faina, scuturandu-se de surplus.

Se incinge ulei in tigaie si se prajesc bucatile de carne pe toate partile.

Adaugam usturoiul taiat felii , vinul si otetul.Se da in clocot la foc mic pina ce se evapora sosul. Se acopera carnea cu apa , se adauga scortisoara si zaharul si se fierbe la foc mic pina ce se fragezeste carnea. Adaugam rosiile cu sosul, sare, piper si boia.

Lasam sa fiarba pina se ingroasa sosul. Adaugam la sfarsit zeama de lamaie.

Mancarea de vitel in sos tomat se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez...

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de viţel