Vol au vent cu crema de branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 13884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 ou
  • susan
  • Pentru crema de branza:
  • 250 g branza vaci
  • 50 g unt
  • 2 linguri de smantana (doar daca branza este prea uscata)
  • sare si piper
  • cateva fire de marar
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol au vent cu crema de branza:

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat la temperatura camerei. Se foloseste cand inca mai este putin inghetat, decongelat complet va fi greu de manevrat.

Oul se bate bine cu un praf de sare.

Se intinde foaia de aluat si cu o forma rotunda decupam cerculete in numar par. Jumatate din ele se decupeaza in mijloc cu o alta forma rotunda, dar mai mica. Cercurile pline se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut, iar deasupra se aseaza cate un cerc decupat. Se ung din nou cu ou si se presara cu susan. Se da tava la cuptor in jur de 20 minute, pana se umfla si se rumenesc. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Intre timp facem crema de branza:

Branza de vaci se mixeaza cu untul moale si smantana, pana devine o crema fina si spumoasa. Se adauga ceapa si mararul tocate fin. Se potriveste gustul de sare si piper.

Crema se spriteaza in vol-au-vent-urile racite. Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol au vent cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (36)

merion35 1

25.10.2012, 11:58

wau ce reteta simpla si minunata....MULTUMIM!!!!!!!!!!!!

Miha 1

25.10.2012, 12:03

Gabriela T 1

02.05.2013, 00:47

Imi plac!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata