Vol-au-vent

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 4410 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

29.11.2010, 12:05

super tare

Ligia Bxl 1

29.11.2010, 12:07

multumesc

Rocsi 1

29.11.2010, 12:17

cu frisca???ceva nou

Ligia Bxl 1

29.11.2010, 12:25

da dar nu batuta,lichida,din aceea fara zahar,merge si cu smantana tare bun

Dana_Retetegg 1

29.11.2010, 13:11

corina241 1

29.11.2010, 13:22

frisca inlocuieste smantana?fac si eu sosul acesta si imi iese super bun

Ramonica 1

29.11.2010, 13:29

tanyapatap 1

29.11.2010, 13:31

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:46

Mihaela11_jo 1

29.11.2010, 14:38

Foarte fine

RuxyRux 1

29.11.2010, 15:28

Ligia Bxl 1

29.11.2010, 15:55

corina241 daca i-ti place smantana poti inlocui frisca,dar reteta normala este cu frisca lichida

Ligia Bxl 1

29.11.2010, 15:57

multumesc fetelor ptr aprecieri

kamy 1

29.11.2010, 23:38

buchee-urile sunt de cumparat sau le faci tu??super arata 5f

Ligia Bxl 1

30.11.2010, 00:36

se cumpara si fac si eu bucheuri

lilik 1

30.11.2010, 10:51

tanyapatap 1

02.12.2010, 19:29

aziz 1

02.12.2010, 19:42

frisca lichida este de fapt o smintina de 15% sau 38% grasimi; si aici in Israel nu gasim smintina organica, sa-i zicem ,ca cea cump de la piata de lactate sau in super market in rom .eu personal nu am gasit de aceea si eu spun mereu smintina pt frisca insa este extraordinar de buna.

Ligia Bxl 1

05.12.2010, 19:29

da aziz e bun si cu smantana

gugugh 1

06.12.2010, 13:07

frumoasa prezentare

Ligia Bxl 1

06.12.2010, 13:35

multumesc simona

tanyapatap 1

07.12.2010, 19:43

Ligia Bxl 1

08.12.2010, 11:47

tania

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si piept de pui la gratar