"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 6930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi de marime medie
  • 8 oua
  • 1 pachet de mazare cu morcovi congelate
  • 1 pachet de pateuri “Vol-au vent” congelate
  • 4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  •  sare dupa gust
  •  masline negre pentru decorPentru maioneza
  • ulei de porunb
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute:

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o tava de cuptor la cca 1 cm distanta unele de altele si se ung cu ou batut cu putina apa. Se pun la cuptorul incalzit in prealabil la 205 grade cca 18 minute, sau pana au luat o culoare aurie.

Cartofii se curata de coaja si se pun la fierb in apa cu sare 20 de minute. Mazarea si morcovii se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Ouale se fierb tari.

Intr-un bol se taie marunt cartofii dupa ce s-au racit, castravetii murati si gogosarul murat. Se adauga mazarea si morcovii scursi bine de apa. Ouale se curata de coaja , se taie in jumatati si se scot galbenusurile intr-un bol si se sfarama cu o furculita.Se adauga si albusul de la un ou taiat marunt.

Se face maioneza( mie imi place sa o fac cu mana nu cu mixerul).

Pentru umplutura de la oua se mai adauga putin din compozitia pentru salata si maioneza, se potriveste de sare.

Se umplu ouale ,se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, frunza de patrunjel, rondele de castravete murat. Se adauga maioneza la salata, se potriveste de sare si se umplu formele de “vol-au-vent” ; se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa gust cu masline negre, rondele de castavete murat sau frunza de patrunjel.

Salata ramasa se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale umplute , felii de gogosar murat si masline negre. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
The perfect scrambled eggs