Vulcan branzicios :)

de _Alina_ in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paine toast rotunda - multicereale dietetica
  • Ceva fin cremos - cu smantana
  • Cascaval afumat delaco
  • Piept de pui afumat
  • Morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vulcan branzicios :):

Taiem 1-2 felii de paine in triunghiuri si le punem la prajit. De asemenea punem si felii intregi la prajit.

Dam prin razatoarea cu gauri mici cascavalul afumat, pieptul de pui afumat si morcovul.

Incepem sa asamblam sandvisul astfel: punem pe o felie intreaga crema de branzica, pe margine punem triunghiurile de paine. In centru punem un strat de cascaval razuit, un strat de piept de pui, iar deasupra punem morcovul.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vulcan branzicios :) 184215
retete culinare - Vulcan branzicios :) 184216
retete culinare - Vulcan branzicios :) 184217
retete culinare - Vulcan branzicios :) 184218
retete culinare - Vulcan branzicios :) 184219
retete culinare - Vulcan branzicios :) 184222

COMENTARII (15)

adry88 1

25.10.2012, 10:53

Sim0na 1

25.10.2012, 13:26

ce idee faina!!

Lau 1

25.10.2012, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21