Zacusca

de LUK in Mancaruri de legume, 2 Oct 2011 | 8206 vizualizari

COMENTARII (50)

La Ancuta 1

03.10.2011, 23:25

LUK 1

04.10.2011, 08:28

pai kamy bine ca ai facut..dar parca am vazut si la tine postata o reteta de zacusca..asa o face mama mea,diferenta e ca ea nu coace decat vinetele...anul viitor o sa merg la ea sa facem la ceaun si o sa le coacem toate..oricum e prima data cand fac zacusca si ma bucur mult ca mi-a iesit

Doralinda 1

04.10.2011, 13:47

buna,

sotul meu e strain si a incarcat zacusca cand am fost in romania si i-a placut foarte mult, deci as vrea sa incerc si eu sa fac zacusca, doar ca problema e ca locuim in strainatate si nu exista bors la noi, deci, as putea sa inlocuiesc cu lamaie borsul?!
astept raspunsul tau ( sau orice poate sa ma ajute!) la adresa de e-mail [email protected]

multumesc mult,

diaconta 1

04.10.2011, 13:52

Doralinda,nu stiu sa ai nevoie de bors pentru zacusca gasesti foarte multe variante de zacusca pe site,sigur va fi una sa-ti convina

LUK 1

04.10.2011, 14:04

Doralinda,o s ati raspund dupamasa si pe mail.La zacusca nu ai nevoie de bors,doar de bulion,care poate fi inlocuit cu pasta de tomate (in cazul in care nu ai facut de casa)

kamy 1

04.10.2011, 14:13

da....zacusca de anul trecut cu fasole....cat m-am chinuit cu cantaritul sa scriu reteta aici dar nici eu nu coc decat vinetele si alea numai pe aragaz(nu-mi place gustul de afumat de la lemne) eu mai bine amestec mai mult decat sa coc ardei si gogosari si sa-i si curat....yeh

LUK 1

04.10.2011, 15:44

Kamy si eu am amestecat in ea 6 ore tot asteptand sa iese uleiul (care n-a iesit dupa cum se vede )..dar am copt vinetele si ardeii(de fapt sotul) pentru ca ne place mai mult

LUK 1

04.10.2011, 15:44

adica sotul le a copt

diaconta 1

04.10.2011, 16:15

Luk,daca o pui in cuptor sa fiarba,dupa ce le-ai prajit separat in prealabil,uleiul se ridica mult mai bine deasupra,chiar prea bine
adevarat,daca coci ardeii sunt mult mai buni si nu deranjeaza prea tare la stomac

Doralinda 1

04.10.2011, 21:36

scuze, acum am vazut ca am facut o greseala, de fapt vroiam sa intreb cu ce pot inlocui bulionul! si nu bors(din pacate nu am cu cine vorbi lb romana si rusine ptr mine, dar uitasem ce inseamna bulion, am confundat cu borsul!
ptr diaconta......
stiu ca exista alte feluri de zacusca pe site, crede-ma, am citit o mare parte din ele, dar aceasta reteta mi se pare mai aproape de ceea ce facea mama mea( care daca ar fi trait, sigur as fi intrebat-o, dar din pacate, a murit la o varsta in care eram prea tanara ptr a gati)

Doralinda 1

04.10.2011, 21:43

LUK,
iti multumesc mult!
nu, nu am facut de casa; pana sa ma casatoresc, nu am gatit (decat prajeli si gratar) si am invatat dupa ce m-am casatorit, iar sotul meu e grec, asa cain afara de ciorbele romanesti, am invatat doar bucatarie greceasca (de la soacra-mea) si acum incerc sa fac cateceva romanesc, doar ca aici unde locuim nu se gasesc cateva importante legume cum ar fi leustean, marar, ardei rosii, nici gogosari, varza e din cea tare ca piatra, nu e ca a noastra moale de pus la murat...etc, deci mi-e greu sa gatesc tot ce mi-ar place si din aceasta cauza, caut cu ce pot sa le inlocuiesc. inca odat, mersi mult si astept e-mail-ul tau.
o seara buna

diaconta 1

04.10.2011, 21:47

Doralinda,nu iti face probleme noi te ajutam cu sfaturi in masura in care ne pricepem,dar sigur ca tu trebuie sa adaptezi la ceea ce gasesti tu acolo.O seara buna iti doresc

LUK 1

04.10.2011, 22:18

ti am raspuns pe mail

Doralinda 1

05.10.2011, 00:26

diaconta si LUK......va multumesc mult!

o seara buna, si sper ca zacusca mea sa reuseasca, o sa va anunt!

Doralinda 1

05.10.2011, 00:29

LUK, esti sigura ca mi-ai scris corect adresa de e-mail?! ptr ca nu am primit nimic si nici in junk box nu e, ai putea sa mai trimiti odata daca nu e deranjul prea mare,iti multumesc foarte mult!
adresa e [email protected]

LUK 1

05.10.2011, 10:15

o sa mai verific odata cand ajung dupa masa acasa dar eu cred ca ti am scris corect

LUK 1

05.10.2011, 19:29

ti am mai trimis inca o data..uitasem sa scriu 1972

Doralinda 1

05.10.2011, 21:18

iti multumesc mult! am primit e-mail-ul tau si ti-am raspuns.

LUK 1

06.10.2011, 09:29

ok..o sa l citesc dupa masa cand ajung acasa de la servici..sper ca ti am fost de folos

Doralinda 1

15.10.2011, 15:43

Buna,
Mi-a reusit zacusca, acum sa vad daca mi se va pastra ptr la iarna. Foarte buna reteta!
Sotului ii place mult,a mancat deja jumatate de borcan!

LUK 1

16.10.2011, 17:55

ma bucur mult de tot ca ai reusit sa faci rost de ingrediente si ti a iesit buna..daca i place sotului inseamna ca e delicioasa

Kori 1

16.10.2011, 23:09

asa e, multa rabdare , foarte bine arata

LUK 1

17.10.2011, 16:54

multumesc Kori

Bucataras Medi 1

24.10.2011, 20:59

place mult............

LUK 1

25.10.2011, 08:19

multumesc Medi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume in sos de smantana