Zacusca

de lilik in Zacusca, 26 Sep 2012 | 4560 vizualizari

COMENTARII (38)

lilik 1

29.09.2012, 19:39

Elucubratiiculinare te servesc cu drag

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:51

vin repejor sa nu te razgandesti

lilik 1

05.10.2012, 22:49

Elucubratii te astept

Doralinda 1

10.11.2012, 20:03

Buna, am inceput sa am ineput sa fac reteta ta, doar ca am o nelamurire! Borcanele, ca se le sterilizez, pun apa intr-o tava? Ca daca le pun asa simplu, sa nu se sparga! Si pe undeva pe site, am citit ca trebuie sa punem o lingura de ulei incins inainte sa inchidem capacul, asa e?

lilik 1

10.11.2012, 20:45

Doralinda eu nu am pus ulei incins,dar daca zacusca nu lasa destul ulei acoperi cu ulei de masline,dar daca consideri ca e mai bine pui ulei incins...
Borcanele eu le spal bine si asa umede le pun in tava de la cuptor cu gura in sus,apoi le bag in cuptor...am facut mereu asa si nu s-au spart..
Sper ca ti-am fost de ajutor...

Doralinda 1

10.11.2012, 21:05

Lilik, multumesc mult! E al naibii atat de munca! Dar merita!
O sa te tin la curent!
O seara buna!

Doralinda 1

10.11.2012, 21:13

Ma refeream la ulei incis ca sa se sterilizeze, sa nu se strice cu timpul! Imi aduc aminte, mama punea cate o aspirina
Cat timp pot ramane in camara? Ma refer, pana sa se strice?

lilik 1

10.11.2012, 22:59

Stiu si mama tot cate o aspirina punea sau punea borcanele intr-o oala mare,punea prosoape printre ele,le acoperea cu apa si le fierbea 20-25 de minute,apoi le lasa pana a doua zi in oala sa se raceasca.Eu cred ca metoda fierberii e cea mai potrivita ca sa tina mult.
La mine nu apuca niciodata sa treaca iarna ca se consuma,dar daca sunt tinute la rece si sterilizate bine poti sta linistita...

Doralinda 1

10.11.2012, 23:01

Mersi mult lilik! Am gustat si ......mama, ce bunatate mi-a iesit!
O seara buna iti doresc!

lilik 1

10.11.2012, 23:03

Scuze ca ti-am raspuns asa tarziu...

lilik 1

10.11.2012, 23:04

Ma bucur mult ca ti-a placut..

Doralinda 1

11.11.2012, 13:35

nu-i nimic, lilik! A meritat efortul! Eu am pus si 3 ardei mici rosii iuti, din cei care ii folosesc mexicanii, si mi-a iesit mai picanta zacusca, asa cum ne place noua!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole