Zacusca cu dovlecei (varianta rapida)

de alldaycooking in Zacusca, 30 Iul 2012 | 6402 vizualizari

COMENTARII (24)

mirela0911 1

30.07.2012, 17:21

Trebuie sa fie buna cu dovlecei!

Bya Ralu 1

30.07.2012, 17:26

arata super bineD:

Lau 1

30.07.2012, 17:34

foarte buns

Bucataras Medi 1

30.07.2012, 17:35

interesant si tare bun cred.

alldaycooking 1

30.07.2012, 17:44

Multumesc frumos pentru comentarii! Noua ne place foarte mult.

diaconta 1

30.07.2012, 17:55

cu dovlecel n-am facut inca

alba_zori 1

30.07.2012, 18:03

foarte buna

Zamfira 1

30.07.2012, 18:03

alldaycooking 1

30.07.2012, 18:05

Dia e foarte buna, merita incercata!

alldaycooking 1

30.07.2012, 18:05

multumesc frumos dragelor pt comentarii!

diaconta 1

30.07.2012, 18:06

sunt convinsa
sunt ani in care am pofta de zacusca si altii in care n-am asa ca sa vedem cum o fi la toamna

MotanLaOale 1

30.07.2012, 18:24

alldaycooking 1

30.07.2012, 18:27

daca ar trebui sa coc si sa decojesc ardei, eu nu prea m-as incumeta sa fac zacusca, dar varianta asta e tare comoda!

Panacris 1

30.07.2012, 18:33

Interesanta varianta asta de zacusca!

Maria68 1

30.07.2012, 20:29

iry-gabriela 1

30.07.2012, 20:52

interesanta

Rocsi 1

30.07.2012, 21:12

Uite gospodina cum isi umple camara!

alldaycooking 1

30.07.2012, 23:13

Da Rocsi, am primit multe legume bio si ar fi pacat sa nu fac provizii pentru la iarna!

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:39

Sim0na 1

31.07.2012, 09:37

N-am mancat niciodata, cred, dar nu as refuza!

alldaycooking 1

31.07.2012, 20:36

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:38

Imi place! Si totul BIO...bravo!

alldaycooking 1

01.08.2012, 19:22

Am noroc ca primim saptamanal un cos de legume bio plus ce mai au parintii si bunicii mei din gradina. Chiar ma gandeam ca pe cand eram noi mici alimentatia era destul de diferita si cu mult mai putine mezeluri, dulciuri rafinate, sucuri pline de E-uri si toate celelalte chimicale pe care le ingeram. In masura posibilului ar fi bine sa acordam atentie alimentatiei si sa cautam variante naturale.

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 20:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei