Zacusca de hribe(ciuperci de padure)

de marcela1979 in Zacusca, 31 Oct 2013 | 4154 vizualizari

 

Va aduc ceva la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 6 kg hribe(ciuperci de padure)
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa alba
  • 3 kg ardei kapia
  • 2 kg gogosar
  • 1 litru jumatate de ulei
  • sare mare neiodata
  • piper boabe
  • 1 l bulion
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de hribe(ciuperci de padure):

Ciupercile se spala si se fierb.Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite.Ceapa si morcovul se curata si se fierbe.Toate se dau prin masina de tocat carne.

 Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei ,se adauga ceapa data prin masina de tocat carne,morcovul ,ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Se adauga sarea si boabele de piper.Cand este gata se pune in borcane curate ,se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute.Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate ,se sterg borcanele si se eticheteaza.

 

RETETA IN IMAGINI

Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-0
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-1
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-2
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-3
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-4
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-5
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-6
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)-7

COMENTARII (13)

Rocsi

Rocsi 1

31.10.2013, 18:59

Foarte gustoasa

gabriela76

gabriela76 1

01.11.2013, 18:54

marcela si eu vreau zacusca

mihaelam90

mihaelam90 1

21.12.2013, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!