Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Asta este ultima borcaneala pe 2013 dar si cea mai gustoasa
Calim in ulei ceapa tocata marunt, adaugam morcovul si dovleceii spalati, curatati si dati pe razatoarea cu ochiuri mici; dupa ce s-au inmuiat adaugam ardeii copti, curatati si pasati cu blenderul, bulionul, amestecam bine cu 1 lingura de sare si piper dupa gust, adaugam apoi fructele curatate de coaja si date tot pe razatoarea mica iar la final vinetele coapte, bine scurse si pasate; amestecam, adaugam 1 cana cu apa si lasam vasul la cuptor pana scade; mai potrivim zacusca la gust, apoi o punem in borcane pe care le fierbem 1 h dupa care le depozitam la camara.
1
va sfatuiesc sa nu condimentati prea mult chiar daca mancati mai condimentat,pentru ca nu se mai simte aroma fructelor
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult