Zacusca de vinete

de La Ancuta in Zacusca, 5 Sep 2011 | 9374 vizualizari

COMENTARII (24)

LUK 1

05.09.2011, 15:58

o bunatate

Anamaria7 1

05.09.2011, 15:58

asta-i zacusca mea preferata!!!

Lau 1

05.09.2011, 16:13

buna

DIANA B 1

05.09.2011, 16:14

Frumoasa culoare are , si-i si suculenta , exact cum mi place mie

gaby_gabytza 1

05.09.2011, 16:24

chiar imi e pofta e delicioasa

adry88 1

05.09.2011, 16:37

place rau

mirela0911 1

05.09.2011, 18:12

foarte buna

nina46 1

05.09.2011, 18:25

Ai uitat sa pui rosiile in zacusca, sau bulion, ia sa vezi !!!

madi_marin 1

05.09.2011, 19:04

buna tare....

RuxyRux 1

05.09.2011, 19:57

Ai muncit Ancuta draga mea...nu gluma...arata superb

La Ancuta 1

05.09.2011, 20:10

"Lasam inca 15-20 de minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, iar apoi adaugam rosiile tocate"... nina 46 uite aici erau si rosiile

La Ancuta 1

05.09.2011, 20:10

Multumesc Florina

La Ancuta 1

05.09.2011, 20:11

Anamaria... si a mea

La Ancuta 1

05.09.2011, 20:12

Diana hai la Sibiu sa o testezi

La Ancuta 1

05.09.2011, 20:12

Madi multumesc mult

La Ancuta 1

05.09.2011, 20:13

Ruxy. Nu te-am mai vazut de o vreme

ianculubita 1

05.09.2011, 20:14

Are un aspect excelent iar gustul e pe masura;bravo!

diaconta 1

05.09.2011, 20:20

ai pus destula? cat sa ajunga si pentru musafiri nepoftiti?

Rocsi 1

05.09.2011, 21:26

offf harnicuto ce ai muncit

alinutzika 1

05.09.2011, 23:56

La Ancuta 1

06.09.2011, 09:24

Dia, tai din portia lui Silviu si tot dau si musafirilor nepoftiti

La Ancuta 1

06.09.2011, 09:24

Ianculubita multumesc mult

La Ancuta 1

06.09.2011, 09:25

Rocsi am auzit ca se anunta iarna grea

La Ancuta 1

06.09.2011, 09:25

Alinutzika

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ciuperci