Zacusca Pestisor

de epurasha2bb in Salau, 21 Apr 2010 | 4901 vizualizari

 

este o zacusca cu peste pt.pici sau pt.pofticiosi mari precum Ela!

 

INGREDIENTE

  • 1 file salau proaspat;
  • 1 ceapa mica;
  • 1 ardei kapia rosu mic;
  • 1 morcov mic;
  • 1 graunte de usturoi;
  • sare;
  • ulei de masline extravirgin presat la rece;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca Pestisor:

Se fierbe carnea de peste cu un praf de sare. Se scurge. Se paseaza. Separat calim ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si grauntele de usturoi in uleiul de masline si  putina zeama de supa strecurata.Apoi adaugati si pestele si amestecati.mai lasati putin.Cand e gata legata zacusca oprim focul, lasam sa se raceasca putin si cand e calduta o pasam cu un blender de mana si o servim lui bebe cu painica proaspata.

In imaginea prezentata eu am decupat cu gura biberonului discuri mici de painica si am pus zacusca intr-o punguta careia i-am taiat un capat si am facut mici mogaldete de zacusca pe discurile de painica.Asezati pe o farfurie vesele si colorata.Va garantez succesul si la cei mari chiar!La noi a fost in premiera peste in meniu asa ca sunt multumita ca l-a acceptat imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca Pestisor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

23.04.2010, 08:44

Mai ela iar m-ai botezat?si tot ca data trecuta!dar eu nu ma supar ca nadina e cea mai bogata poate incurca bucataras averile si-mi iau de banii nadinei din camara!

epurasha2bb 1

27.04.2010, 11:33

Ela! Ela! vad ca nu ai corectat! m-ai botezat si asa m-ai lasat! pana la urma nadina sa dea o bere!

ela 1

27.07.2010, 22:34

acum am vazut ca te-am botezat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau cu rosii , praz si masline