Zacusca Pestisor

de epurasha2bb in Salau, 21 Apr 2010 | 2191 vizualizari

 

este o zacusca cu peste pt.pici sau pt.pofticiosi mari precum Ela!

 

INGREDIENTE

  • 1 file salau proaspat;
  • 1 ceapa mica;
  • 1 ardei kapia rosu mic;
  • 1 morcov mic;
  • 1 graunte de usturoi;
  • sare;
  • ulei de masline extravirgin presat la rece;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca Pestisor:

Se fierbe carnea de peste cu un praf de sare. Se scurge. Se paseaza. Separat calim ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si grauntele de usturoi in uleiul de masline si  putina zeama de supa strecurata.Apoi adaugati si pestele si amestecati.mai lasati putin.Cand e gata legata zacusca oprim focul, lasam sa se raceasca putin si cand e calduta o pasam cu un blender de mana si o servim lui bebe cu painica proaspata.

In imaginea prezentata eu am decupat cu gura biberonului discuri mici de painica si am pus zacusca intr-o punguta careia i-am taiat un capat si am facut mici mogaldete de zacusca pe discurile de painica.Asezati pe o farfurie vesele si colorata.Va garantez succesul si la cei mari chiar!La noi a fost in premiera peste in meniu asa ca sunt multumita ca l-a acceptat imediat!

 

COMENTARII (10)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

23.04.2010, 08:44

Mai ela iar m-ai botezat?si tot ca data trecuta!dar eu nu ma supar ca nadina e cea mai bogata poate incurca bucataras averile si-mi iau de banii nadinei din camara!

epurasha2bb

epurasha2bb 1

27.04.2010, 11:33

Ela! Ela! vad ca nu ai corectat! m-ai botezat si asa m-ai lasat! pana la urma nadina sa dea o bere!

ela

ela 1

27.07.2010, 22:34

acum am vazut ca te-am botezat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!