Zanahorias en escabeche sau morcovi murati si picanti a la Mexico

de Mitinita in Muraturi, 25 Sep 2011 | 5436 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

25.09.2011, 12:37

ce super arata

Rocsi 1

25.09.2011, 12:42

ce faini

aziz 1

25.09.2011, 13:26

imi plac morcovii marinati

gaby_gabytza 1

25.09.2011, 13:43

ce bine arata

Mitinita 1

25.09.2011, 14:47

dia sa vedem cum or fi la gust

Mitinita 1

25.09.2011, 14:49

rocsi,sper ca si buni

Mitinita 1

25.09.2011, 14:50

mona,imi plac si mie

Mitinita 1

25.09.2011, 14:50

a gabytza

nina46 1

25.09.2011, 16:28

sare nu se pune deloc ??? sau ii conserva ardeii iuti si usturoiul ?

Miha 1

25.09.2011, 16:43

Nina, eu cred ca mai degraba otetul.

Exista si conserve fara sare, nu e sarea elementul decisiv in procesul de conservare. Parerea mea!

Mitinita 1

25.09.2011, 17:01

ai dreptate miha reteta e preluata de la o mexicana,stie ea mai bine ca noi cum se fac muraturile mexicane

LUK 1

25.09.2011, 17:25

hm..m-ar tenta si pe mine dar fara ardeii iuti..apoi..n-ar mai fi mexicani nu?

Mitinita 1

25.09.2011, 21:50

luk,precis ca nu,ar fi numai morcovi murati

alinutzika 1

25.09.2011, 22:20

interesant

RuxyRux 1

25.09.2011, 23:09

Mitiiiiiiiiiiii...esti nemaipomenita stii? Cred ca da ai un stil...aparte fenomenul Miti plimbareata mea draga...cred ca sunt atat de deliciosi morcoveii astia...abia astept sa imi spui impresii

Mitinita 1

25.09.2011, 23:30

ruxy si nici macar n-am ajuns prin Mexic,dar imi place la nebunie mancarea lor

MIUTA 1

25.09.2011, 23:43

MotanLaOale 1

26.09.2011, 10:29

Lau 1

03.10.2011, 13:52

interesant

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 22:56

interesant

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 00:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu struguri