Zarzavat pentru ciorba

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 1832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei kapia
  • 2,5 kg rosii
  • 2,5 kg morcovi
  • 1 telina radacina si frunze
  • 1/2 kg de patrunjel radacina
  • 1 legatura patrunjel frunze
  • 8-10 linguri de sare mare
  • 2 plicuri de conservant
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Ardeii kapia se curata bine de seminte,se spala si se dau prin masina de tocat impreuna cu rosiile spalate.

Morcovii,telina si patrunjelul se curata de coaja,se spala bine,se taie bucati mai mici si se dau prin masina de tocat,impreuna cu patrunjelul frunze si telina frunze.

Se pun toate impreuna,se pune sarea si conservantul,se amesteca bine si se lasa deoparte 24 ore,se amesteca din cand in cand.

Se spala borcanele si se lasa sa se usuce.

Se pune compozitia in fiecare borcan,se inchid bine,si optional se pot fierbe la bain marie.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Zarzavat pentru ciorba 402163
retete culinare - Zarzavat pentru ciorba 402164
retete culinare - Zarzavat pentru ciorba 402165
retete culinare - Zarzavat pentru ciorba 402166
retete culinare - Zarzavat pentru ciorba 402167
retete culinare - Zarzavat pentru ciorba 402168

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 09:49

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:28

Ai asigurata baza la ciorbe /supe

roxana_simona 1

27.10.2015, 06:45

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55