Zarzavat pentru ciorbe

de marcela1979 in Conserve, 23 Aug 2011 | 10611 vizualizari

 

daca tot e vremea conservelor...

 

INGREDIENTE

  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Se spala morcovii si patrunjelul ,se curata si se toaca prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se curata se spala si se toaca marunt cubulete.Se amesteca.Verdeata se spala si se toaca marunt si se amesteca cu zarzavatul.Se adauga sare si se amesteca.Se lasa 12 ore sa lase suc si apoi se pune in borcane.Cand se pune in borcane se apasa cu o lingura sa nu fie goluri.Sucul lasat se pune in borcane peste zarzavat.Se capseaza si se dau la loc racoros.Se foloseste iarna la ciorbe.

 

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus acest zarzavat gustati de sare si daca mai trebuie atunci puneti.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 122060
retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 122061
retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 122062
retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 122064

COMENTARII (20)

DIANA B 1

24.08.2011, 12:48

@Gaby , decat sa mori cumva , mai bine nu mai scriu , ce zici ? ................................... s-o crezi tu

DIANA B 1

24.08.2011, 12:54

Eu tot pun in lada , tot , tot , tot (ptr ca m-a ajutat Dumnezeu si am spatiu , am lada ptr legume , lada ptr branzeturi , congelatorul unui frigi cu aluaturi si inghetata si tot felul de nimicuri si unul in care pun carnea , cand cumpar ca inecata ) intr-o zi cand nu voi aparea pe-aici , cred ca ma voi baga si pe mine-n lada
http://www.youtube.com/watch?v=9DAyfJOhCC0

DIANA B 1

24.08.2011, 13:13

@Ina , da , daaaaaaaaaaaa ... cumperi ca-s tare bune si cum ai tu loooc , le poti depozita si-n locul rosiilor , ca nu se strica iarna si cumperi lazi , ce-s alea combine ??? ca doar nu iesi si la treierat ?!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29