Zarzavat pentru ciorbe

de alilianaa in Conserve, 5 Aug 2013 | 4018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg de rosii ( pret de un cos bun)
  • 7-8 radacini pastarnac
  • 7-8 morcovi
  • 4-5 ardei capia
  • frunze de patrunjel- o legatura buna
  • frunze de telina de la o telina
  • 2 legaturi de leustean verde
  • aspirine
  • sare grunjoasa neiodata ( cat sa fie potrivita de sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Legumele se spala, se curata si se pun in recipiente. 

Le-am tocat pe rand la robot, verdeturile le-am tocat cu cutitul , le-am pus intr-un vas mare, am pus sare si am amestecat. Am lasat pret de jumatate de ora ca zarzavaturile sa ia sare. Le-am asezat in borcane, am pus la fiecare borcan cate o aspirina si le-am fiert la baie de abur. 

Le-am lasat sub patura pana a doua zi cand le-am pus in raft. 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 249937
retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 249938
retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 249939
retete culinare - Zarzavat pentru ciorbe 249940

COMENTARII (24)

Rocsi 1

06.08.2013, 11:28

Foarte bun

Romanita 1

25.10.2013, 20:46

Dar nu este mai bine sa l cumparam proaspeat din magazin fara munca si economic decat de la borcan cu aspirina? nu stiu! Parerea meaeste ca acum nu mai trebui sa muncim ca mamele nostre din trecut.

alilianaa 1

25.10.2013, 22:38

E o parere...eu ma bazez pe ce pot face si... cu atat mai mult cu cat folosesc produse proprii..deci stiu si ce pun acolo. Toate conservele mele sunt facute cu legume din propria gradina. De ce sa cumpar? Cine imi garanteaza mie cat sunt de proapete cele din magazin si ce contin? o eticheta? Nu cred. Fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...Mie imi plac mai mult cele de casa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D