Zucchini copti cu branza si seminte

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 1342 vizualizari

 

Zucchini sau dovlecei copti cu branza si seminte este un preparat sanatos.
Pot sa va confirm ca este atat pe placul celor mari cat si al celor mici.

Sper sa o incercati si voi.

Ideea de pornire suntfericita. manager.ro.

 

INGREDIENTE

  • 4 zucchini (500 g )
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura ierburi aromate
  • sare
  • piper
  • 150 g branza
  • seminte de in si susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini copti cu branza si seminte:

Se incalzeste cuptorul la 190°C. 

Zucchini se spala, se taie capatul si apoi se taie in doua.

Fiecare zucchini se pune intr-o folie de aluminiu cu partea taiata in jos in tava.

Se pregateste un amestec din uleiul de masline, ierburi aromate, sare si piper si se unge fiecare zucchini.

Se strange folia cu zucchini inauntru.

Tava se da la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.

Branza se taie felii subtiri.

Se desface putin folia si se verifica cu o furculita. Daca furculita intra usor, e facut. Trebuie sa  aiba o culoare galbena.

Se pun feli de branza pe fiecare zucchini cat sunt inca calzi.

Deasupra se presara seminte.

Sunt buni atat calzi cat si reci.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga ce seminte aveti la indemana si va plac.

RETETA IN IMAGINI

Zucchini copti cu branza si seminte-0
Zucchini copti cu branza si seminte-1
Zucchini copti cu branza si seminte-2
Zucchini copti cu branza si seminte-3
Zucchini copti cu branza si seminte-4
Zucchini copti cu branza si seminte-5
Zucchini copti cu branza si seminte-6
Zucchini copti cu branza si seminte-7
Zucchini copti cu branza si seminte-8
Zucchini copti cu branza si seminte-9
Zucchini copti cu branza si seminte-10
Zucchini copti cu branza si seminte-11
Zucchini copti cu branza si seminte-12

COMENTARII (28)

- TABITA - 1

27.03.2013, 20:38

Da,asa este, Loredana.

merisor 1

28.03.2013, 13:43

- TABITA - 1

28.03.2013, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04