Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.
Coaster extensibil Cook Concept
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
ieri la 17:28
de bucatarasa 1
pe 23.04 la 20:52
pe 23.04 la 18:55
de Bucataras 6
pe 23.04 la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
10 comentarii
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....