Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perna ergonomica Karll
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 10 forme pentru briose
Set 3 rafturi de perete
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 20:52
de laura_n 7
la 18:55
de Bucataras 6
la 10:49
de Miha 9
ieri la 19:58
de Constelatialeu 9
ieri la 18:06
de Rocsi 9
12 comentarii
de gaby_duceag 8
11 comentarii
10 comentarii
11 voturi
10 voturi
RODIMUR
Rocsi
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...