publicat la 25.04.2024
publicat la 25.04.2024
publicat la 23.04.2024
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Cozonac cu nuca si rahat
Se amesteca lapte cald cu iaurtul la temperatura camerei, se adauga 2 linguri de zahar si 2 linguri de faina si un plic de drojdie dr. oetker. Se amesteca bine si se lasa la dospit 15 minute pana se umfla. Se pune in vasul robotului faina, un praf de sare, ouale, zaharul, zaharul vanilat,...
Desert pasca fara aluat
Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul si devin cremoase. Se adauga branza de vaci scursa foarte bine si smantana grasa. Se mixeaza si se omogenizeaza compozitia. Se adauga coaja de lamaie, vanilia bourbon si zeama de lamaie. Praful...
Tort de ciocolata cu crema de vanilie
Blat: S e amesteca la robot ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat, pana isi tripleaza volumul si sunt cremoase. Se toarna apoi in fir subtire uleiul si apa. Faina se amesteca cu cacao si praf de copt si se cerne apoi in ploaie peste compozitie. Se pune aluatul intr-o forma de tort...
Desert - Cupcakes cu aroma de cafea
Pentru aluatul de briose se amesteca la robot untul moale cu ouale si se cerne zaharul pudra, pana amestecul devine omogen si cremos. Se cerne faina cu praful de copt si bicarbonatul. Se adauga coaja de portocala si esenta de cafea. Se mixeaza totul bine 2 minute. Se asaza hartiutele de briose...