Se curăță pieptul de pui, se spală, se scurge de apă și se porționează.
Se prepară un mix din: uleiul de măsline, condimentele Delikat menționate în lista de ingrediente, sare și piper, se omogenizează și se ung bine, pe ambele fețe, bucățile porționate de piept de pui,...
Mușchiulețul se spală, se scurge de apă și, dacă nu încape în vasul termorezistent, se poate tăia în două bucăți.
Se face un amestec din: cele 4 linguri de ulei de măsline, ierburi, oregano, sare, piper și condimente pentru porc. Când amestecul este omogen,...
Carnea se spală și se scurge de apă, după care se sărează puțin (un praf de sare) și se pune într-un vas termorezistent, uns cu ulei de măsline (o linguriță).
Cele două pere se spală, se taie în două, longitudinal, se curăță cu o linguriță de semințe și se...
Ceapa se curăță, se spală, se taie foarte fin și se călește ușor în ulei de floarea soarelui, la foc mic, ca să nu se ardă, ci doar să devină transparentă și dulce. După ce s-a călit, ceapa se pune într-o sită, ca să se scurgă de ulei.
Usturoiul se curăță, se...
Cartofii noi se curăță, se spală bine în câteva ape și se pun la fiert, la foc iute, într-o oală cu multă apă și sare.
Când cartofii au fiert, se strecoară de apa în care au fiert și se pun într-o tavă termorezistentă, unsă cu unt în...
Cașul sărat și cașcavalul se răzuiesc pe răzătoarea mică.
Se amestecă cele două tipuri de brânză, se adaugă ouăle, sarea, ierburile italiene și apoi făina amestecată cu praful de copt. Se mixează până ce se uniformizează compoziția.
Când compoziția s-a...
Ficățeii de pui se curăță de vițe, se spală bine și se pun într-o strecurătoare, la scurs.
Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, cât să se înmoaie doar, în ulei suficient și la foc mic.
Se curăță cățeii de usturoi, se...
Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana
Se curăță pieptul de pui, se spală, se scurge de apă și se porționează. Se prepară un mix din: uleiul de măsline, condimentele Delikat menționate în lista de ingrediente, sare și piper, se omogenizează și se ung bine, pe ambele fețe, bucățile porționate de piept de pui,...
Muschiulet de porc cu ierburi aromatice si cartofi cu sos de cascaval si smantana
Mușchiulețul se spală, se scurge de apă și, dacă nu încape în vasul termorezistent, se poate tăia în două bucăți. Se face un amestec din: cele 4 linguri de ulei de măsline, ierburi, oregano, sare, piper și condimente pentru porc. Când amestecul este omogen,...
Cotlete de porc, cu pere si rozmarin
Carnea se spală și se scurge de apă, după care se sărează puțin (un praf de sare) și se pune într-un vas termorezistent, uns cu ulei de măsline (o linguriță). Cele două pere se spală, se taie în două, longitudinal, se curăță cu o linguriță de semințe și se...
Chiftelute cu susan si condimente naturale Delikat
Ceapa se curăță, se spală, se taie foarte fin și se călește ușor în ulei de floarea soarelui, la foc mic, ca să nu se ardă, ci doar să devină transparentă și dulce. După ce s-a călit, ceapa se pune într-o sită, ca să se scurgă de ulei. Usturoiul se curăță, se...
Cartofi noi aromatizați, la cuptor
Cartofii noi se curăță, se spală bine în câteva ape și se pun la fiert, la foc iute, într-o oală cu multă apă și sare. Când cartofii au fiert, se strecoară de apa în care au fiert și se pun într-o tavă termorezistentă, unsă cu unt în...
Bulete din cascaval, cas sarat si ierburi italiene
Cașul sărat și cașcavalul se răzuiesc pe răzătoarea mică. Se amestecă cele două tipuri de brânză, se adaugă ouăle, sarea, ierburile italiene și apoi făina amestecată cu praful de copt. Se mixează până ce se uniformizează compoziția. Când compoziția s-a...
Ficatei de pui, cu rosii, ceapa si usturoi
Ficățeii de pui se curăță de vițe, se spală bine și se pun într-o strecurătoare, la scurs. Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, cât să se înmoaie doar, în ulei suficient și la foc mic. Se curăță cățeii de usturoi, se...