Bucataras sustine blogosfera culinara: Teo's kitchen

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 15 Mai 2009, 13:57

Bucataras sustine blogosfera culinara: Teo's kitchen

Blogul sau se numeste simplu: Teo's Kitchen. Eu i-as mai adauga un Super in fata! Bucataras.ro va sustine 100% blogosfera culinara. Astazi incepem o serie de interviuri pentru a le cunoaste mai bine pe minunatele fete care scriu de te lingi pe degete :). Si, normal, incepem cu Teo, cea mai cunoscuta dintre ele! Blogul ei, gospodini.blogspot.com, este cel mai vizitat din blogosfera culinara.

Capitolul despre Teo

1. 3 cuvinte care o definesc pe Teo?
Umor, sensibilitate, mamica.


2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Chibrituri, ceaun, nestea de lamiae.


3. Ce te face sa zimbesti?
Familia mea, capsunii si Tunisia.


4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Pe unicul si irepetabilul Cabral.


5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Cu siguranta in Maroc.


Capitoul Teo in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?
De departe spanacul, urmat imediat de paine cu unt si sare.


2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Fatima’s little fingers (la un restaurant berber in matmata, Tunisia).


3. Ce nu-ti place sa maninci?

Orice e gatit cu carne de oaie.


4. Care este bautura ta preferata?

Nestea de lamaie… cu gheata si cu lamaie :).


5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

Pentru succesul oricarei prajituri sau pandispan, toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, mai putin frisca pt ca se bate rece.


Capitolul Teo despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Foarte bine reprezentata, dar foarte putin luata in seama; daca nu te injuri unul cu altul, nu esti in “trend”.


2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Blogul Laurei Sava http://savalaura.blogspot.com.


3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
Facand o medie, in jur de 2 ore zilnic.


4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

http://www.nigella.com.


5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Cu cat mai multe bloguri, cu atat mai multi bucatari !!

Comentarii (13)

nasea alina

16.05.2009, 04:31

ca de obicei,doamna teo se intrece pe ea iasasi!repetin intamplare,am nimerit pe blogul dansei si acolo am ramas multa vreme,zile.nu am cuvinte pentru a descrie...in ceea ce priveste blogosfera,este "la fix"!am facut multe retete din blogul gospodini si ies minunate,unele cu mici scapari,suntem oameni!

16.05.2009, 13:06

Merci, Teo. Am pus linkul in interviu direct

05.04.2010, 00:14

datorita lui teo, am eu astazi blog si cont pe site-ul tau...eram insarcinata si aveam chef sa fac ceva bun de mancare, am inceput sa caut pe net" retete ilustrate" si asa am dat de teo, prima reteta pe care am facut-oo a fost "tocanita rustica", apoi au urmat multe altele, o urmaresc tot timpul, nu pot sa sp decat k este o adevarata gospodina si bucareasa.
FELICITARI TEO PT CEEA CE FACI!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!