Bucataras sustine blogosfera culinara: Laura Laurentiu!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 17 Mai 2009, 19:30

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Bucataras sustine blogosfera culinara: Laura Laurentiu!

Un blog culinar gustos, cu aroma banateana: http://cuinabanateana.blogspot.com. Este blogul Laurei Laurentiu. In rindurile de mai jos puteti descoperi si o mica parte din Laura, o artista populara desavirsita ...

Capitolul despre Laura Laurentiu

1. 3 cuvinte care o definesc pe Laura Laurentiu?

Originala, creativa, happy :)


2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Ochelarii de soare, expresorul de cafea, calculatorul

3. Ce te face sa zimbesti?
90% din ceea ce mi se intampla

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Jack Nicholson

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
 Intr-un loc cald, cu apa limpede, cu vegetatie bogata si cu foarte multa liniste

Capitolul Laura in bucatarie
1. Care este mincarea ta preferata?

Gulasul :)

2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Un preparat austroungar - pe care l-am intalnit atat in Banat cat si in Ardeal - paste groase, de casa, din aluat cu cartofi, servite cu ceapa prajita, paprica si zahar :) . Le stiu din copilarie si sunt uimita de fiecare data cat le gust din nou.

3. Ce nu-ti place sa manici?

Fructul cunoscut sub denumirea de "cachuma" sau "pepino" - yack!!!

4. Care este bautura ta preferata?

Apa plata. :)

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

Aluatul dospit are "suflet", este viu, asa ca trebuie sa "il iubesti" ca sa te iubeasca si el :) - nu il "agresa",  ca nu mai creste: nu il tine in curent, nu il trece brusc de la o temperatura la alta, nu il brusca!

Capitolul Laura despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Un spatiu virtual unde atat pupilele, cat si papilele traiesc momente de ispita si incantare, unde, in acelasi timp, se gasesc multe informatii utile.

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Laura's Blog - http://savalaura.blogspot.com

3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?

In medie 2-3 ore.

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

Palachinka -http://palachinka.blogspot.com/

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Uimiti-ma, tentati-ma, incantati-ma!
Bucataras.ro a scotocit prin internet si a gasit incintat un site de prezentare al Laurei:
dar si canalul de youtube al Laurei:
Mai jos putem asculta minunatele cintece populare ale Laurei Laurentiu!

Laura Laurentiu: Ioane, Ioane

Laura Laurentiu - Marie, Marie

Comentarii (23)

22.05.2009, 22:03

Si uite cum arta cantatului se imbina atat de armonios cu cea culinara.Felicitari, Laura!

Mariana

26.05.2009, 19:19

Felicitarii Laura pt.tot blog+cintec si tot ce inseamna banatean,ardeleneste si glasul tau placut!scrie-mi te rog:blogul tau preferat sau unul din ele!PALACHINCA se poate citi si romaneste!!ma intereseaza mai multe retete de acolo!multumesc daca iti faci timp sa-mi raspunzi!

Laura Laurentiu

29.05.2009, 02:40

Mariana draga, Palachinka este blogul unei fete extraosrdinare din Srbija, pe ea o cheama Marija. Blogul este scris in limba enegleza si are o varianta in sarbeste. Din pacate, nu il poti citi in limba romana, dar poti sa incerci o traducere cu google, e destul de aproximativa, dar mai te uiti la poze, mai citesti si s-ar putea sa te descurci! Iti tin pumnii!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!