Concurs: castiga o geanta cu produse Joya!

Postat de Bucataras in Concurs pe 27 Mar 2013, 09:34

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Am vorbit déjà AICI despre beneficiile pentru sanatate ale micutelor boabe de soia. Proteinele de inalta calitate, vitaminele, mineralele, fibrele si pretiosii isoflavoni justifica pe deplin consumul regulat de soia, in diferite forme, pe tot parcursul anului.

Probabil insa ca va mai trece putin timp pana invatam sa alternam cu curaj si incredere laptele de vaca cu cel din soia sau branza cu tofu de buna calitate. Va trece putin timp pana ne vom convinge ca laptele de soia il poate inlocui pe cel de vaca si este cel putin la fel de valoros.

De gatit cu siguranta putem gati toate preparatele in care ne-am obisnuit sa folosim lapte. Pentru saptamana aceasta va propunem sa faceti cunostinta cu Bautura soia cu ciocolata. Indrazniti sa descoperiti ceva nou legat de soia: da, este posibil ca o bautura 100% vegetala, sanatoasa si naturala, sa aiba un gust minunat de ciocolata adevarata si textura cremoasa. O puteti savura ca atare drept bautura revigoranta si racoritoare, va puteti prepara o minunata ciocolata calda prin simpla incalzire sau va puteti delecta cu un mic dejun practic si energizant : un bol de fulgi de cereale peste care turnati din belsug bautura Joya cu ciocolata.

Cat despre ingrediente nu va faceti griji, pentru ca Joya isi respcta promisiunea unor produse 100% naturale, obtinute din soia nemodificata genetic. La niciun produs Joya nu s-au adaugat conservanti, aditivi sau arome artificiale.

Articol advertorial Joya (P).

Provocare: Prepara aceasta reteta sau imbunatateste-o! Apoi scrie reteta pe bucataras.ro si lasa linkul ei intr-un comentariu la aceasta postare. Prin tragere la sorti vom alege un castigator!

Aperitiv avocado

Ingrediente:

- 1 avocado copt
- 1/2 ceaşcă JOYA Soygurt natur
- 1/2 lămâie
- 1 căţel de usturoi
- sare, piper sau chili pentru condimentare

Preparare: Curatati avocado, indepartati samburele si pisati bine cu furculita. Adaugati iaurtul Joya, sucul de lamaie si usturoiul tocat marunt, apoi amestecati pana la omogenizare. Asezonati cu sare, piper si cu ardei iute daca doriti. Ati obtinut astfel o gustare foarte sanatoasa si delicioasa pe care o puteti servi fie direct pe paine si fie ca sos pentru legume crude, preparate la gratar sau la abur.

Lasagna

ingrediente pentru 4 portii:

1 ceapă

2 căţei de usturoi
2 dovlecei
2-3 ardei roşii, verzi
măsline
250 g roşii cuburi
opţional, oregano
sare, piper, ulei de măsline
1 pachet de lasagna

Pentru a prepara sosul bechamel:
3 linguri ulei de masline
6 linguri faina
o cana Joya bautura cu calciu
sare
nucşoară

 

Mod de preparare

Încălziţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi ceapa şi căţeii tocaţi de usturoi. Adăugaţi dovleceii taiati cuburi, ardeii, şi roşiile cuburi, condimentaţi şi gatiti legumele la abur  timp de 5-10 minute.  Pentru a prepara sosul béchamel, incalziti uleiul în oală, adăugaţi făina şi amestecaţi până se omogenizeaza. Adaugati bautura Joya cu Calciu amestecand continuu si putina sare, iar la sfarsit un piuc de nucşoară.

Ungeţi formă şi puneţi câteva straturi de lasagna, sos béchamel, legume apoi reluati succesiunea. Ultimul strat va fi sos béchamel. Coaceţi în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C timp de 45 minute până ce  devine aurie. Serviţi cu salată verde. 

Cum participi:

Pasul 1: prepara reteta de miercuri sau cea de vineri (le gasesti mai sus) folosind produsul Joya sau imbunatateste-o

Pasul 2: scrie reteta ta in contul de bucataras.ro

Pasul 3: lasa-ne aici linkul retetei tale intr-un comentariu!

Etapa desfasurare concurs:

Start etapa a 2-a:  27 martie

Stop etapa a 2-a: 2 aprilie

Ce castigi:

O geanta frigorifica plina cu produse Joya, numai bune pentru postul Pastelui! Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti dintre participanti!

Comentarii (17)

02.04.2013, 10:39

waaaw!multumesc...chiar daca am fost putine inscrise . spor la gatit...ne revedem pe searabcand ajung acasa...acum sunt la serviciu

02.04.2013, 10:51

Felicitari!!

02.04.2013, 22:19

Bravo, Amalia! Spor la treburi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!