Tratament naturist pentru fiere - calculi biliari

Postat de violeta30 in Dieta pe 20 Ian 2015, 22:01

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Reteta am aflat-o intamplator, dar m-am mai documentat si pe internet. La inceput am fost sceptica, dar dupa mai multe cure (3 la numar, 2 la decurs de o luna si una dupa un an) am reusit sa elimin din pietricele (erau micute, cam cat semintele de in). La ecografie se vedea doar mal. Aveam crize din ce in ce mai dese si o greutate mare deasupra ficatului. Acum ma simt mult mai bine si nu mai am acea greutate la ficat. Repet cura la cateva luni, in special atunci cand vine frigul pentru ca se gaseste grapefruit mai proaspat si mai zemos.

ATENTIE ! Cine urmeaza tratament cu medicamente pentru care sucul de grapefruit poate modifica efectul acestora e de preferat sa inlocuiasca grapefruitul cu lamaie.

Ingrediente necesare pentru o reteta:

- 2 buc grapefruit roz

- sulfat de magneziu

- ulei de masline extravirgin

- apa plata

Pentru oricine care are probleme cu fierea si crize biliare dese recomand reteta urmatoare pe care am urmat-o de cateva ori pana acum (in special in sezonul rece) si pot spune ca este extraordinara. Abia dupa a doua si a treia cura se vad foarte bine rezultatele. Se elimina foarte bine pietrele. De mentionat ca, dupa terminarea acestui tratament regimul alimentar se va incepe obligatoriu cu lichide (supe, ceaiuri, sucuri de fructe) si se vor introduce treptat alimentele solide.
Am avut si eu nenumarate crize de bila... am urmat un tratament naturist care mi-a facut foarte bine si nu este greu de tinut deloc. Consta in urmatoarele:
- trebuie tinut cont de faptul ca trebuie sa stati doua zile acasa (de preferat vinerea si sambata sau cum va este mai bine) pentru ca veti merge foarte des la toaleta;
- se mananca bine pana la ora 14, dupa care pana la ora 18 nu se mai mananca nimic;
- la ora 18 se bea un pahar de apa plata in care s-a dizolvat o lingurita si jumatate de sare amara (sulfat de magneziu - se gaseste pe la farmaciile din preajma spitalelor, pentru cine sta in Bucuresti recomand farmaciile din zona spitalului Obregia, sos Berceni) si te intinzi in pat cu fata in sus 30 min;
- la ora 20 se repeta acelasi pahar cu o lingurita si jumate de sare amara cu repaos la pat de 30 min cu fata in sus;
- la ora 22 se consuma un pahar in care s-a stors 100 ml de suc de grapefruit rosu (numai rosu) si amestecat cu 100 ml ulei masline extravirgin pana devine uniform, ca un gel, paharul se va consuma langa pat si te vei baga imediat la somn tot cu fata in sus (fara sa te misti pentru ca vei avea diverse stari de fermentari de burta sau de voma...)
- a doua zi, se bea un pahar de apa plata cu o lingurita si jumatate de sare amara (10 grame) dupa doua ore, se mai bea un pahar de apa plata cu o lingurita si jumatate de sare amara (deja acum se incepe iesirea la toaleta,se golesc intestinele)
- dupa o ora se bea un pahar de suc de grefruit, aici nu ai limite, poti sa bei si mai mult daca simti nevoia.
In faza asta se merge la toaleta mai des, si deja apar plutind in apa wc-ului bobite de ceara de culoare verde, cafenie de marimi diferite ca boabele de strugure. Acesta e malul. 
Am repetat reteta de 2 ori si voi mai incerca pentru ca ma simt deja mai bine. 
Am tinut tot felul de tratamente cu rowachol, anghirol, bilicol... imi era bine pe moment si apoi era grav... stari de durere fara margini , desi nu mananc gras...
Va doresc multa sanatate si incercati acest tratament in care natura ne e mai la indemana decat medicina !

Comentarii (6)

20.01.2015, 22:44

Eu ma feresc de operatie ca nu e ok din punctul meu de vedere (fiecare cum doreste), dar dupa operatie sunt multe lucruri de care trebuie sa te feresti si nu e chiar grozav. Prefer sa detoxifiez organismul in felul acesta si apoi sa reintroduc treptat alimentele (de la lichide usor spre solide). In primul rand e bine si pentru organism, se mai curata si de toxine, dar si pentru starea generala de sanatate.
Cunosc persoane care s-au operat si nu se simt chiar bine, dar depinde de fiecare in parte...

VI

VI
10.04.2015, 16:21

Multumim mult,foarte folositor articolul!

Ina

Ina
24.11.2015, 20:46

Multumesc mult!
Chiar am sa incerc weeken-ul viitor, ca e prelungit

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola