Pofta Buna cu Gina Bradea

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
http://pofta-buna.com/

Retete de familie romanesti si italiene, mai vechi si mai noi, mai usoare sau mai sofisticate, povestite pas cu pas, cu umor.

Pui cu fasole verde, reteta rapida

Data:14.01.2017

Pui cu fasole verde, reteta rapida si extrem de simpla, care se face in 30 de minute. Se poate face cu piept sau pulpe dezosate de pui si rezultatul e spectaculos: carne frageda si suculenta, bine condimentata, cu pastai fragede de fasole verde. Fragezime la superlativ! De multe ori nu avem chef de gatit, sau […] The post Pui cu fasole verde, reteta rapida appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Pui cu ciuperci, la cuptor, reteta rapida

Data:12.01.2017

Pui cu ciuperci, la cuptor, reteta rapida, reteta video. Daca se face cu piept de pui, este gata in 30 de minute. Pieptul de pui e fraged si suculent, iar in combinatie cu ciupercile e ceva de vis! 🙂 Genul acesta de reteta rapida, e tare buna: se pun toate, se impacheteaza si gata, se […] The post Pui cu ciuperci, la cuptor, reteta rapida appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Mancare simpla de mazare cu carne de pasare, porc, vita, organe

Data:12.01.2017

Mancare simpla de mazare cu carne de pasare, porc, vita, organe, reteta video, o reteta clasica, asa cum o gatesc de zeci de ani. Se poate face simpla, de post,  sau cu orice fel de carne sau organe, mai scazuta sau cu sos mai mult, dupa dorinta. Ce ne trebuie pentru reteta de Mancare simpla de […] The post Mancare simpla de mazare cu carne de pasare, porc, vita, organe appeared first on Pofta Buna!. articol complet

4 ani de blogging culinar

Data:10.01.2017

Am implinit 4 ani de blogging culinar, ieri, pe data de 9 ianuarie 2017. 4 ani grei, cu foarte multa munca, suparari si bucurie, plans si ras, esecuri si reusite. Ca-n viata! 🙂  Acum 4 ani, postam prima reteta: Covrigi de casa crocanti. Reteta de covrigi a fost testata pana acum de catre aproape 900.000 de […] The post 4 ani de blogging culinar appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Croissant, reteta simpla, de baza

Data:10.01.2017

Croissant, reteta simpla, de baza Croissant, reteta simpla, de baza, acele cornuri fine, foietate, discret crocante si cu gust intens de unt, sunt cunoscute in toata lumea. Cum se fac, reteta de baza, explicata pas cu pas, dar si istoria acestor fine produse de patiserie, va invit sa cititi in acest articol. Reteta explicita, scrisa […] The post Croissant, reteta simpla, de baza appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Blat umed de cacao

Data:07.01.2017

Blat umed de cacao, pufos si fraged in acelasi timp, cu gust intens de cacao, fara praf de copt si fara insiropare. O reteta cu adevarat perfecta 🙂 Din aceleasi aluat se pot face si chec, cupcakes sau blat de prajitura.  Ce ne trebuie pentru reteta de Blat umed de cacao Ingrediente pentru o forma cu diametrul […] The post Blat umed de cacao appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Salata de sfecla rosie cu hrean

Data:04.01.2017

Salata de sfecla rosie cu hrean Salata de sfecla rosie cu hrean este minunata mai ales in anotimpul rece, facuta cu hrean din belsug. Este dulce-acrisor-picanta, minunata alaturi de legume, fripturi din orice carne sau peste. La noi este nelipsit borcanul cu Salata de sfecla rosie cu hrean de pe masa, ne place foarte mult, o […] The post Salata de sfecla rosie cu hrean appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Pui la cuptor cu bere si stafide

Data:03.01.2017

Pui la cuptor cu bere si stafide Pui la cuptor cu bere si stafide este genul acela de friptura care se face extrem de usor si are un gust si un aspect incredibil. Sunt bucati de pui fragede, suculente, lipicioase, aromate, cu gust discret dulceag-picant-amarui, care se topesc in gura!   Cand avem musafiri sau […] The post Pui la cuptor cu bere si stafide appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Legume cu friptura rece, la tigaie

Data:02.01.2017

Legume cu friptura rece, la tigaie, e o idee grozava, rapida si delicioasa de reciclare a bucatilor de carnati si friptura rece, ramase din ziua pecedenta. Nimic nu se arunca, ci se transforma intro mancare proaspata si gustoasa 🙂 In ultimii ani eu nu am mai gatit mult de sarbatori, planific un meniu echilibrat, ma […] The post Legume cu friptura rece, la tigaie appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Rulada aperitiv din carne tocata

Data:30.12.2016

Rulada aperitiv din carne tocata este o reteta rapida, simpla, nepretentioasa, usor de facut. Arata minunat pe platou si atrage imediat privirile pofticioase 🙂 Rulada aceasta seama putin cu o Chiftea festiva la cuptor, dar cu o compozitie usor diferita.  Este usor picanta, frageda, suculenta si se taie felii foarte fine dupa racire. Poate fi servita […] The post Rulada aperitiv din carne tocata appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Chec fin cu ciocolata si cacao

Data:29.12.2016

Chec fin cu ciocolata si cacao Chec fin cu ciocolata si cacao, o reteta de sarbatoare, acest chec are o textura umeda, nu este deloc inecacios si are un gust bogat de cacao. E un vis devenit realitate pentru iubitorii de ciocolata si de dulciuri fine 🙂  Reteta aceasta imi apartine, am ajuns la rezultatul […] The post Chec fin cu ciocolata si cacao appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Crema rapida cu mascarpone, ness sau cacao

Data:29.12.2016

Crema rapida cu mascarpone, ness sau cacao Este o crema extrem de fina, care se face in maxim 15 minute, cu gust discret amarui, minunata pentru iubitorii de cafea sau cacao 🙂  Mi-a cerut baiatul sa-i fac un tort cu o crema de cafea, dar sa nu fie mousse cu gelatina, sa nu fie crema […] The post Crema rapida cu mascarpone, ness sau cacao appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Cum reciclam mancarea de la sarbatori?

Data:28.12.2016

Cum reciclam mancarea de la sarbatori? Mereu raman mancaruri si prajituri dupa sarbatori si petreceri, se arunca si se risipeste mult. Ce variante avem? 1.Organizare si planificare rationala Prima data ar trebui sa va ganditi inainte, sa calculati si sa planificati necesarul de bunatati pe care le pregatiti. Sa nu se munceasca inuman de mult […] The post Cum reciclam mancarea de la sarbatori? appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Fursecuri caise-piersici, fragede si aromate

Data:22.12.2016

Fursecuri caise-piersici, fragede si aromate, reteta veche. Se fragezesc pe zi ce trece, au miez moale si parfumat, in crusta usor crocanta,vesel colorata, de zahar. Atrag toate privirile pe masa si toate mainile pofticiosilor. 😀    Aceste Fursecuri caise-piersici, fragede si aromate fac parte dintre dulciurile copilariei, prajiturile atat de indragite facute de mamele si bunicile […] The post Fursecuri caise-piersici, fragede si aromate appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Razatura, arome naturale de lamaie si portocale

Data:21.12.2016

Razatura, arome naturale de lamaie si portocale, totul facut simplu, natural, ieftin, asa cum au facut mereu mamele si bunicile noastre 🙂  Cu totii cumparam lamai sa portocale, nu-i asa? E mare nebunie in ultima vreme cu citricele bio sau tratate chimic. Pai, logic, daca e coaja tratata chimic, nu e si fructul? Adevarul este […] The post Razatura, arome naturale de lamaie si portocale appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Friptura inabusita de porc la cuptor

Data:21.12.2016

Friptura inabusita de porc la cuptor, sau friptura de porc la tava, foarte frageda, suculenta, aromata, reteta simpla, clasica, traditionala. Se face usor, e apreciata de toata lumea si arata si grozav de bine 🙂 Nu este masa de sarbatoare la romani, fara o friptura. Se pot face fripturi de tot felul, din carne de […] The post Friptura inabusita de porc la cuptor appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Cornulete fragede cu osanza, reteta veche

Data:21.12.2016

Cornulete fragede cu osanza, reteta veche, reteta mamei mele. Sunt cornulete foarte fragede, moi, care se fragezesc pe zi ce trece. Se pot umple cu rahat, gem, ciocolata, nuca. Am reusit sa gasesc putina osanza cruda, asa ca am si facut aceste minunate cornulete. Daca locuiesc in Italia, nu gasesc aici tot ce am nevoie […] The post Cornulete fragede cu osanza, reteta veche appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Cighir moldovenesc, reteta traditionala

Data:16.12.2016

Cighir moldovenesc, reteta traditionala, asa cum se face de Craciun, la mine-n zona. Sunt un fel de chiftele din carne si organe, cu multa ceapa, usturoi, piper si ardei iute, invelite in prapur si bine rumenite in untura. Sunt o nebunie!!!! Sunt mai multe metode de preparare a cighirilor moldovenesti (cighir, cighiri, cighire). In general […] The post Cighir moldovenesc, reteta traditionala appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Cum se videaza afumaturile de casa

Data:15.12.2016

Cum se videaza afumaturile de casa? Noi preparam acasa tot felul de mezeluri, preparate cu sau fara afumare din carne de porc, pasare, vita, oaie, pasari de tot felul si peste. Ca sa le putem pastra mai mult timp, le vidam. Va invitam sa vedeti retetele noastre de afumaturi si preparate din carne si peste […] The post Cum se videaza afumaturile de casa appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Carnati trandafiri de casa

Data:14.12.2016

Carnati trandafiri de casa, reteta macelareasca, suculenti, aromati, discret picanti, copti, care nu necesita gatire ulterioara. Cand musti dintrun carnat trandafir, sa pocneasca, si sa simti imediat buchetul de arome. Acesta e un carnat trandafir perfect, bine facut 🙂 Noi preparam acasa tot felul de mezeluri, preparate din carne de pasare, porc, vita, oaie sau […] The post Carnati trandafiri de casa appeared first on Pofta Buna!. articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro