Blogosfera culinara

Blogul lui Catalina

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bucatarii, retete, calatorii, cultura...

Chiftele cu dovlecei si unt de crab

Data:21.01.2018

O reteta rapida si improvizata.Imi plac mult chiftelele din dovlecei, vezi aici o varianta cu ton... articol complet

Salata cu hering afumat si cartofi

Data:19.01.2018

Ce-mi place heringul afumat :)In loc sa fac un sos clasic vinaigrette, am facut de data aceasta... articol complet

Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume

Data:17.01.2018

Iata o reteta delicioasa si rapida.Am folosit un rest de fasole alba fiarta si un borcan de ... articol complet

Scoici Saint-Jacques bretone

Data:14.01.2018

Este o reteta traditionala din regiunea franceza Bretania.Mie imi plac Scoicile Saint Jacques la... articol complet

Placinta "galette des rois" creola

Data:14.01.2018

Iata o reteta parfumata cu turta dulce si  arome creole: banana, rom si nuca de cocos.Am... articol complet

Placinta cu banane si crema de amande

Data:12.01.2018

In Franta, cu ocazia  Epifaniei se serveste un fel de placinta numita "la galette des... articol complet

Foi de brick cu ton

Data:11.01.2018

Un antreu delicios si crocant rapid de facut.Ingrediente:8-10 foi de brick1 conserva de ton natur... articol complet

Supa rapida cu linte, naut si chiftelute

Data:09.01.2018

Nu stiu voi dar eu cand intru seara de la servici pe timp de iarna, am pofta de o supa buna... articol complet

Placinta floare - "galette des rois"

Data:06.01.2018

Pe 6 ianuarie sarbatorim Boboteaza sau Epifania.Sarbatoarea Bobotezei este cunoscuta atat in... articol complet

Tarta cu ceapa si oregano

Data:03.01.2018

Tarta cu ceapa este o reteta foarte raspandita in regiunea franceza Alsacia.De obicei este... articol complet

Prajitura carmelitelor din Sevilia

Data:01.01.2018

Am ales sa-ncep acest an cu o prajitura de traditie si de transmitere.Cu aceasta prajitura va... articol complet

Muffins cu ciocolata si nuga

Data:31.12.2017

In fiecare an dupa vacanta de vara primesc cateva pachete de nuga de Montélimar. N-am... articol complet

Apfelmuskuchen - Prajitura cu compot de mere

Data:28.12.2017

Iata o prajitura cu compot de mere delicioasa si originala.Va recomand sa faceti un compot de... articol complet

Tarta quiche cu branza

Data:27.12.2017

Usor si rapid de facut aceasta tarta sarata este tot timpul foarte gustoasa.De origine... articol complet

Chec Turta dulce

Data:25.12.2017

Amintiri din copilarie, astazi o reteta din caietul mamei mele.Ce-mi place acuma turta dulce si... articol complet

Picior de miel gatit cu bere

Data:23.12.2017

O reteta de sarbatoare delicioasa. Este o varianta cu miel a retetei belgiene Carbonade -... articol complet

Fursecuri cu cacao pentru Craciun

Data:22.12.2017

Traditia in multe tari din Europa si nu numai, cere ca de Craciun sa facem biscuiti de diferite... articol complet

Prepeliţe cu struguri si coniac

Data:20.12.2017

Astazi va prezint o reteta clasică a bucatariei franceze care era pe lista mea de mult timp.Cel... articol complet

Tocana de vita cu bere- Carbonada C'hti

Data:19.12.2017

Va ramane un pic de turta dulce? Faceti o mancarica cu carne de vita foarte celebra.Carbonada... articol complet

Tartine cu Foie gras

Data:18.12.2017

Istoria ficatului gras dateaza inca de pe vremea egiptenilor. O fresca veche de pe la 2500 i.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro