Arta culinara
Lumea vinului I
Data:10.07.2011Vinul este o emblemă a regiunii din care provine. Nici un alt produs nu oglindeşte mai bine... articol complet
Mâncare de pui cu vinete fripte
Data:25.10.2010Ingrediente:- ½ pui, tăiat în bucăţi;- 2 vinete mari;- 1 pahar roşii pasate;- 3-4 linguri... articol complet
Prăjitură rozetă cu vişine
Data:08.07.2010Ingrediente:- 500 g vişine fără sâmbure;- 100 g zahăr;- 2 plicuri zahăr vanilat;- 30 g... articol complet
Tort de brânză cu lămâie II
Data:06.07.2010Ingrediente:Blat:- 250 g făină;- 130 g unt;- 1 praf de sare;- 40 g zahăr pudră;- 1... articol complet
Tort de căpşuni cu cacao
Data:18.06.2010Ingrediente:Blat:- 200 g unt;- 150 g zahăr brun;- 1 plic zahăr vanilat;- 4 ouă;- 1 praf sare;-... articol complet
Tort fraged de mere
Data:11.06.2010Ingrediente:- 750 g mere;- suc de lămâie;- 100 g unt moale;- 125 g zahăr;- 1 plic de zahăr... articol complet
Plăcinţele cu umplutură picantă
Data:10.06.2010Ingrediente:Aluat:- 50 g drojdie;- 1 linguriţă zahăr;- 250 ml lapte;- 500 g făină;- 100 g... articol complet
Savarine cu pesmet
Data:08.06.2010Ingrediente:Aluatul: - 5 ouă;- 5 linguri zahăr;- 1 plic vanilie;- 5 linguri pesmet;- 1 lingură... articol complet
Ceaiul verde II
Data:07.06.2010"Mai bine trei zile fără mâncare, decât o zi fără ceai!" Asta spun chinezii legat de cea... articol complet
Tort cu brânză mascarpone şi ciocolată
Data:28.05.2010Ingrediente:- 350 g biscuiţi cu cacao;- 80 g unt;- ½ linguriţă scorţişoară măcinată;- 4... articol complet
Brioşe cu vişine şi fulgi de ciocolată
Data:20.05.2010Din compoziţia de Chec cu fructe confiate am făcut aceste minunate brioşe cu vişine şi fulgi... articol complet
Salată de paste cu spanac
Data:20.05.2010Ingrediente:- 350 g paste;- 350 g spanac;- 200 g roşii cherry;- 1 ceapă roşie;- 2 linguri... articol complet
ŞAMPANIA
Data:20.05.2010„Beau şampanie când sunt învingător, pentru a sărbători, dar beau şi când pierd, pentru... articol complet
Chec cu fructe confiate
Data:08.05.2010Ingrediente:- 350 g făină;- 200 ml ulei;- 150 ml lapte;- 200 g zahăr;- 7 ouă;- 10 g praf de... articol complet
Somn cu roşii
Data:08.05.2010Ingrediente:- 1,5 kg somn;- 150 ml ulei;- 800 g roşii în bulion;- pătrunjel verde;- sare,... articol complet
Tort cu cremă de vanilie şi cacao
Data:28.02.2010Ingrediente:Blat: - 6 ouă;- 140 g zahăr pudră;- 150 g făină;- 30 ml ulei;- 1 praf de copt;-... articol complet
Dafinul (Laurus nobilis)
Data:20.02.2010Moduri de întrebuinţare: frunzele, proaspete şi uscate.Origine: Dafinii sunt originari din... articol complet
Torta del Rio
Data:10.02.2010Ingrediente:Blat:- 400 g biscuiţi;- 200 g unt topit;- 3 linguri cacao.Cremă:- 10 foi... articol complet
Fursecuri cu rahat
Data:08.02.2010Ingrediente:- 250 g unt;- 250 g zahăr;- 450 g făină;- 8 gălbenuşuri;- vanilie, esenţă de... articol complet
Trăistuţe cu mere şi stafide
Data:28.01.2010Ingrediente:Aluat:- 50 g drojdie;- 50 g zahăr;- 200 ml lapte;- 500 g făină;- 100 g unt;- 1... articol complet