DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!
CRACIUN FERICIT 2010
Data:24.12.2010Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand oamenii viseaza, spera si crede... articol complet
SUPA DE DOVLEAC CU MARAR
Data:21.07.2010Ingrediente: dovleac, marar, ulei, faina, sare, apa, ceapa, boiaua, rosie si lapte prins... articol complet
FARFALE CU PESMET
Data:11.12.2009Ingrediente: farfale, pesmet, apa, sare, ulei si zahar.Mod de preparare:Se fierb farfalele in apa... articol complet
CIORBA DE FASOLE VERDE CU CARNE DE PUI
Data:10.12.2009Ingrediente: fasole verde, pulpe de pui, frunze de patrunjel, ardei, apa, ceapa si /sau usturoi,... articol complet
SARMALUTE IN FOI DE VARZA MURATA
Data:08.12.2009Ingrediente: o varza murata, carne de porc, orez, bulion de rosii, condimente pentru sarmale,... articol complet
GHIVECI DE LEGUME DE POST
Data:07.12.2009Ingrediente: ceapa, ardei gras, rosii, ulei, sare si orez.Mod de preparare:Ceapa se curata, se... articol complet
FRIPTURA DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI SI SOS DE SMANTANA
Data:21.11.2009Ingrediente: pulpe de curcan (eu am avut una mare de casa), ulei, piper, vegeta, supa, cartofi,... articol complet
CIORBA DE CARTOFI CU CARNE DE PORC
Data:05.11.2009Ingrediente: cartofi, carne de porc (proaspata /afumata), ardei macinat, ceapa, rosie, frunze de... articol complet
ORANJADA SICILIANA
Data:25.10.2009Ingrediente: (pentru 1 pahar) 2 grepfruituri rosii si 1 porocala.Mod de preparare: Se pastreaza o... articol complet
CIORBA DE CONOPIDA
Data:17.10.2009Ingrediente: conopida, morcov, patrunjel radacina, rosie, ardei gras, ceapa, cub Knorr de pui,... articol complet
GAT DE RATA UMPLUT
Data:16.10.2009Ingrediente: pielea din jurul gatului de la rata, inima, pipota, sare, piper, ulei, pesmet, ou,... articol complet
MELCI CU NUCA
Data:10.10.2009Pt. aceasta reteta m-am inspirat de la Hermine, cu mici modificari :).Iti multumesc, sunt... articol complet
GOGOSARI CONSERVATI LA RECE
Data:06.10.2009Ingrediente: 2,5 kg. gogosari, 300 gr. zahar, 350 ml. otet, 2 linguri de sare, piper, 1/2... articol complet
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ
Data:03.10.2009Ingrediente: pulpe de pui, sunca presata, ceapa, usturoi, sare, piper, supa de pui, bulion de... articol complet
RATA PE VARZA
Data:19.09.2009Ingrediente: carne de rata, varza, ulei, ceapa, cimbru, apa, sare, piper si smantana.Mod de... articol complet
TAGLIATELLE CU VARZA
Data:31.08.2009Ingrediente: 200 gr. tagliatelle, o varza, ulei sare, piper si apa.Mod de preparare: Se fierb... articol complet
Rulouri umplute cu crema de gutui
Data:29.08.2009Ingrediente: 2 pachete de rulouri foietaj din comert, 400 ml. de frisca, 1 plic de intaritor de... articol complet
COMPOT DE PERE
Data:17.08.2009Ingrediente: 1kg. de pere nu prea coapte, 800 ml. de apa, 200 gr. de zahar si cuisoareMod de... articol complet
CLATITE CU MERE
Data:15.08.2009Ingrediente:-pentru foaia de clatita: 2 oua, 250 gr. faina, 500 ml. apa minerala sau lapte, un... articol complet
COMPOT DE MERE
Data:28.07.2009Ingrediente: mere (acrisoare), zahar, apa si scortisoara.Mod de preparare: Merele se curata de... articol complet