Blogosfera culinara

Sey's Cuisine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorbiţă de văcuţă cu legume

Data:20.09.2009

O ciorbiţă savuroasă şi foarte hrănitoare. Avem nevoie de: - 500 gr carne de vită cu os,... articol complet

Pui in sos de ananas (versiune Chicken Chop Suey)

Data:18.09.2009

- 2 piepturi de pui, taiate cubulete- 1 ceapa, solzisori- 3 catei de usturoi, zdrobiti- 2... articol complet

Calamari a la Romana

Data:07.07.2009

Simplu dar delicios !- 1 ou batut- faina- sare- apaSe face o compozitie putin mai groasa decat... articol complet

Tartă crocantă cu prune

Data:01.07.2009

- 6 porţii- 75 gr unt75 gr margarină pentru gătit225 gr făină2 gălbenuşuri... articol complet

Alte alimente

Data:30.06.2009

Piureul iese mai gustos daca adaugam in apa in care fierb cartofii o frunza de dafin si putin... articol complet

Carne

Data:30.06.2009

Inainte de a pune o tigaie cu ulei pe foc este bine sa se puna putina sare in ulei pentru ca in... articol complet

Viţel Romanoff - Escoffier

Data:30.06.2009

1,2 kg antricot de vitel (dezosat, sarat, piperat, invelit cu felii subtiri de slanina si legat... articol complet

Sos de ardei pentru cărnuri reci - Auguste Escoffier

Data:30.06.2009

Peppers for Cold Meats (Piments pour viandes froides) - 4 porţii-Un sos absolut delicios,... articol complet

Peach Melba - de Escoffier

Data:30.06.2009

Cea mai renumită creaţie a marelui bucătar francez Auguste Escoffier, Peach Melba, este un... articol complet

Vinul în bucătărie

Data:30.06.2009

Vinurile vechi nu sunt compatibile cu gătitul. Focul nu le poate reda tăria pe care au avut-o.... articol complet

Despre Fernand Point

Data:30.06.2009

Fernand Point (1897 – 1955) a fost unul dintre cei mai mari bucătari care au trăit... articol complet

Fernand Point: Gratin de cartofi

Data:30.06.2009

- 1 căţel de usturoi feliat fin- 1 kg şi un sfert cartofi feliaţi subţire- 2 ouă mari- 180... articol complet

Conversia măsurilor americane din reţete

Data:30.06.2009

1 cup water, buttermilk, milk, vegetable oil = 240 ml apă, lapte bătut, lapte, ulei vegetal 1... articol complet

Omleta simplă a lui Fernand Point

Data:29.06.2009

Bate gălbenuşurile şi albuşurile de ouă separat.Toarnă gălbenuşurile condimentate cu sare... articol complet

Bustrengo (Prăjitură italiană)

Data:28.06.2009

- 100 gr. fănă de mălai- 200 gr. făină obişnuită- 100 gr. firimituri de pâine- 200 gr.... articol complet

Blat de pandişpan

Data:27.06.2009

Un aluat pufos, moale şi elastic ca un burete, de unde şi denumirea în engleză de spongecake,... articol complet

Pâte brisée

Data:27.06.2009

Aluatul specific tartelor cu fructe, în special fructe de vară. Este crocant şi delicios !-... articol complet

Ardei umpluti

Data:06.06.2009

Ardeii astia umpluti sunt pansament pentru suflet, nu altceva !Nu mai vrei nimic pe lumea asta... articol complet

Pita bread - paine greceasca

Data:05.06.2009

- 1 pachet drojdie- 1/2 cana apa calda- 3 cani faina- 1 lingurita sare- 1 lingurita zahar... articol complet

Brioşe cu vişine

Data:22.05.2009

Succes deplin cu aceste muffins! Bune de pus in pachetel sau de servit dimineata cu o cana de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]