Blogosfera culinara

Sey's Cuisine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorbiţă de văcuţă cu legume

Data:20.09.2009

O ciorbiţă savuroasă şi foarte hrănitoare. Avem nevoie de: - 500 gr carne de vită cu os,... articol complet

Pui in sos de ananas (versiune Chicken Chop Suey)

Data:18.09.2009

- 2 piepturi de pui, taiate cubulete- 1 ceapa, solzisori- 3 catei de usturoi, zdrobiti- 2... articol complet

Calamari a la Romana

Data:07.07.2009

Simplu dar delicios !- 1 ou batut- faina- sare- apaSe face o compozitie putin mai groasa decat... articol complet

Tartă crocantă cu prune

Data:01.07.2009

- 6 porţii- 75 gr unt75 gr margarină pentru gătit225 gr făină2 gălbenuşuri... articol complet

Alte alimente

Data:30.06.2009

Piureul iese mai gustos daca adaugam in apa in care fierb cartofii o frunza de dafin si putin... articol complet

Carne

Data:30.06.2009

Inainte de a pune o tigaie cu ulei pe foc este bine sa se puna putina sare in ulei pentru ca in... articol complet

Viţel Romanoff - Escoffier

Data:30.06.2009

1,2 kg antricot de vitel (dezosat, sarat, piperat, invelit cu felii subtiri de slanina si legat... articol complet

Sos de ardei pentru cărnuri reci - Auguste Escoffier

Data:30.06.2009

Peppers for Cold Meats (Piments pour viandes froides) - 4 porţii-Un sos absolut delicios,... articol complet

Peach Melba - de Escoffier

Data:30.06.2009

Cea mai renumită creaţie a marelui bucătar francez Auguste Escoffier, Peach Melba, este un... articol complet

Vinul în bucătărie

Data:30.06.2009

Vinurile vechi nu sunt compatibile cu gătitul. Focul nu le poate reda tăria pe care au avut-o.... articol complet

Despre Fernand Point

Data:30.06.2009

Fernand Point (1897 – 1955) a fost unul dintre cei mai mari bucătari care au trăit... articol complet

Fernand Point: Gratin de cartofi

Data:30.06.2009

- 1 căţel de usturoi feliat fin- 1 kg şi un sfert cartofi feliaţi subţire- 2 ouă mari- 180... articol complet

Conversia măsurilor americane din reţete

Data:30.06.2009

1 cup water, buttermilk, milk, vegetable oil = 240 ml apă, lapte bătut, lapte, ulei vegetal 1... articol complet

Omleta simplă a lui Fernand Point

Data:29.06.2009

Bate gălbenuşurile şi albuşurile de ouă separat.Toarnă gălbenuşurile condimentate cu sare... articol complet

Bustrengo (Prăjitură italiană)

Data:28.06.2009

- 100 gr. fănă de mălai- 200 gr. făină obişnuită- 100 gr. firimituri de pâine- 200 gr.... articol complet

Blat de pandişpan

Data:27.06.2009

Un aluat pufos, moale şi elastic ca un burete, de unde şi denumirea în engleză de spongecake,... articol complet

Pâte brisée

Data:27.06.2009

Aluatul specific tartelor cu fructe, în special fructe de vară. Este crocant şi delicios !-... articol complet

Ardei umpluti

Data:06.06.2009

Ardeii astia umpluti sunt pansament pentru suflet, nu altceva !Nu mai vrei nimic pe lumea asta... articol complet

Pita bread - paine greceasca

Data:05.06.2009

- 1 pachet drojdie- 1/2 cana apa calda- 3 cani faina- 1 lingurita sare- 1 lingurita zahar... articol complet

Brioşe cu vişine

Data:22.05.2009

Succes deplin cu aceste muffins! Bune de pus in pachetel sau de servit dimineata cu o cana de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro